חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

יוסף סגלוביץ בע"מ נ' אלעד ביוטי ליין בע"מ

תאריך פרסום : 18/11/2013 | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום נתניה
51782-05-10
10/11/2013
בפני השופט:
ד"ר איריס רבינוביץ ברון

- נגד -
התובע:
יוסף סגלוביץ בע"מ
הנתבע:
אלעד ביוטי ליין בע"מ
פסק-דין

פסק דין

רקע

1.התובעת הינה חברה העוסקת בשיווק תוצרת חקלאית ומוצרי מזון.

הנתבעת, חברה פרטית, המפעילה מסעדה בקניון איילון שברמת-גן, בשם "קפה-קפה".

2.במהלך חודש מאי 2009 החלה התובעת לשווק סחורה לנתבעת.

לטענת התובעת, הנתבעת נותרה חייבת לה סך של 13,286.90 ₪ בהתאם לחשבוניות שהוגשו. הנתבעת טוענת, כי אינה חייבת לתובעת דבר. מכאן התביעה.

3. לדיון שהתקיים ביום 23.5.11 לא התייצבה הנתבעת על אף שזומנה כדין.

בדיון ציין ב"כ התובעת כי הנתבעת לא התייצבה, לא הגישה תצהירי עדות ראשית ועל כן מבקש פסק דין. הבקשה הועברה לתגובת הנתבעת. הנתבעת לא מסרה תגובתה.

ביום 5.1.12 חזר ב"כ התובעת על בקשתו למתן פסק דין.

ביום 15.1.12 ניתן פסק דין כנגד הנתבעת.

ביום 29.10.12 הגישה הנתבעת בקשה לביטול פסק דין.

הבקשה נקבעה לדיון ליום 10.2.13. בדיון ולאחר שמיעת הצדדים, בוטל פסק הדין ונקבע כי שאלת ההוצאות תידון במסגרת פסק הדין.

4.מטעם התובעת הוגש תצהיר עדות ראשית של מר נמרוד ברודבקה, מנהל מכירות אצל התובעת ומי שהיה בקשר ישיר עם הנתבעת וכן תצהירו של מר ניסים סגלוביץ, אחד ממנהלי ובעלי התובעת.

מטעם הנתבעת הוגש תצהיר של אבי הופמן נציג הנתבעת ושל מר עאיד נאסר, עובד של הנתבעת.

ביום 9.7.13 התקיים דיון הוכחות, המצהירים נחקרו על תצהיריהם והצדדים סיכמו את טענותיהם בע"פ.

טענות התובעת

5.התובעת טוענת, כי במהלך החודשים ינואר- מרץ 2010 סיפקה לנתבעת סחורה בסך כולל של 13,286.90 ₪. התובעת טוענת כי החשבוניות שלא שולמו, הוצאו על סמך תעודות המשלוח שנמסרו לנתבעת במעמד אספקת הסחורה ואשר עליהן צוין במפורש, כי זכות ערעור על נכונות הפריטים והנתונים המופיעים בהן, הינה בתוך 24 שעות ממועד האספקה. לטענתה, התובעת מעולם לא ערערה על הנקוב בתעודות המשלוח ובכך אישרה כי קיבלה לידיה את כל המוצרים ולשביעות רצונה. תעודות המשלוח צורפו כנספח א' לתצהירו של מר סגלוביץ.

טענות הנתבעת

6. הנתבעת טוענת, כי בבדיקות שערכה מצאה אי התאמות בין תעודות המשלוח לבין הכמויות שסופקו בפועל. כתוצאה מכך פנתה הנתבעת מספר רב של פעמים לנציג התובעת שהבטיח כי המצב יתוקן. לטענתה, סוכם כי אין הספקת סחורה ללא חתימה על תעודת המשלוח. התובעת התעלמה מפניות הנתבעת והמשיכה לספק סחורה שלא בהתאם לכתב הכמויות הרשום בתעודות המשלוח. הנתבעת דרשה מהתובעת להזדכות על אי ההתאמות. התובעת הפרה את תנאי אספקת הסחורה. הנתבעת טוענת כי אינה חייבת כספים לתובעת והתובעת. היא שחייבת השבת כספים לנתבעת.

דיון והכרעה

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ