ס"ע
בית דין אזורי לעבודה חיפה
|
6940-02-10
07/07/2010
|
בפני השופט:
מיכל נעים דיבנר
|
- נגד - |
התובע:
חראמי חניפה
|
הנתבע:
משתלת שפר בע"מ
|
החלטה,החלטה |
החלטה
כתב ההגנה יתוקן כמבוקש בסעיפים 43, 59 ו- 60 כמבוקש.
ניתנה והודעה היום כ"ה תמוז תש"ע, 07/07/2010 במעמד הנוכחים.
מיכל נעים דיבנר, שופטת
החלטה
1.בהסכמת הצדדים, ניתן בזאת צו הדדי לגילוי ועיון במסמכים באמצעות תצהיר גילוי מסמכים, וזאת תוך 30 יום מהיום.
2.הצדדים יגישו את העדויות הראשיות של כל עדיהם (לרבות בעלי הדין) בתצהירים, אליהם יצרפו את כל המסמכים שבכוונתם להסתמך עליהם.
העתקי התצהירים והמסמכים יועברו ישירות לצד השני בידי הצד המגיש אותם.
3.סדר הגשת התצהירים והעתקי המסמכים יהיה זה: התובעת תוך 60 יום מהיום.
הנתבעת תוך 30 ימים מיום קבלת תצהירי התובעת. לא הוגשו תצהירי התובעת במועד, תמחק התובענה על הסף עפ"י תקנה 44 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) תשנ"ב – 1991. לא הוגשו תצהירי הנתבעת במועדם, יראה הדבר כאילו אין בדעת ב"כ הנתבעת להביא ראיות.
4.על המצהירים להתיצב לחקירה על תצהיריהם במועד שיקבע להוכחות.
5.סירב עד לאמת דבריו בתצהיר, או שלא עלה בידי אחד הצדדים לבוא עמו בדברים, יגיש אותו צד למזכירות בית הדין, במועד הגשת תצהיריו, בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני בה"ד במועד שיקבע כאמור. בבקשה האמורה יפורטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר וכן תמצית העדות של העד שזימונו מתבקש.
6.התיק יועלה לעיוני עם קבלת תצהירי התביעה או בחלוף 60 ימים, לפי המוקדם.
7.התיק יקבע להוכחות לתאריך 9/3/2011 בשעה 09:30.
במועד זה ישמעו כל עדי הצדדים.
ניתנה והודעה היום כ"ה תמוז תש"ע, 07/07/2010 במעמד הנוכחים.
מיכל נעים דיבנר, שופטת
הוקלד על ידי: לימור לוי