ה"פ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
31072-04-10
20/09/2010
|
בפני השופט:
אילן דפדי
|
- נגד - |
התובע:
דליה חלפון
|
הנתבע:
1. רונית רומי 2. לאומי קארד אשראיים בע"מ 3. איי.אס. אל ה חברה הישראלית בע"מ 4. בנק דיסקונט לישראל בעמ 5. לאומי צ'ק שותפות מוגבלת 6. שופרסל בע"מ 7. דנאל נורית 8. בנק יהב לעובדי המדינה בע"מ 9. אוטוריטה רזילי 10. מיכאל יזדי 11. רון חחן
|
פסק-דין |
פסק דין
לפניי בקשה להצהיר, כי המיטלטלין המפורטים בתובענה, על נספחיה, ואשר מצויים בדירת המבקשת ברחוב ראשון לציון 22 דירה 9 בנתניה הינם בבעלותה הבלעדית.
בהחלטת כב' השופט מאור מיום 04/05/10 נקבע, כי משיב המבקש להתנגד לתובענה יגיש התנגדות מפורטת בתוך 15 יום והתיק ייקבע להוכחות. בהעדר תגובה - ייחשב הדבר כהסכמה ויינתן פס"ד.
המשיבים, למעט המשיבות 7 ו-12, קיבלו מסירה כדין. המשיבים 2-4 הגישו תגובות שבהן השאירו את ההחלטה לשיקול דעת ביהמ"ש. המשיב 8 הסכים לבקשה.
שמעתי את המבקשת, שהצהירה בפניי, כי כל המיטלטלין המפורטים בתובענה הינם בבעלותה וכי המשיבה 1, היא החייבת, אינה מתגוררת בדירתה.
לאחר ששמעתי את המבקשת, נחה דעתי, כי היא בעלת המיטלטלין המפורטים בתובענה, וכי המשיבה 1 אינה מתגוררת בדירתה.
אשר על כן, ניתן בזה סעד הצהרתי שלפיו המיטלטלין המפורטים בתובענה, על נספחיה, ואשר מצויים בדירת המבקשת ברחוב ראשון לציון 22 דירה 9 בנתניה הינם בבעלותה הבלעדית של המבקשת.
התובענה נגד המשיבות 7 ו-12 נמחקת בהעדר מסירה כדין.
הגזברות תשיב למבקשת את הפיקדון שהפקידה בקופת ביהמ"ש לצורך עיכוב ההליכים בתיק.
המזכירות תשלח פס"ד לצדדים.
ניתנה והודעה היום י"ב תשרי תשע"א, 20/09/2010 במעמד הנוכחים.
אילן דפדי, שופט
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת