ת"ת
בית משפט השלום עכו
|
26424-02-12
27/02/2012
|
בפני השופט:
דנה עופר
|
- נגד - |
התובע:
אליהו מבורך
|
הנתבע:
חברת הדס ופרי בע"מ
|
|
החלטה
בפני התנגדות לביצוע תובענה בסכום קצוב.
המבקש טוען בתצהירו, כי שילם עבור החוב נשוא התביעה. לתצהיר התכוון המבקש לצרף העתקי הקבלות המעידות על תשלום החוב, אך בפועל לא צורפו הקבלות. אני מאפשרת למבקש להשלים את בקשתו בצירוף הקבלות הנחוצות, עד ליום 29/3/12. אם לא יעשה כן, תינתן החלטה על סמך הבקשה, כפי שהוגשה.
אשר לטענת המבקש לעניין הסמכות המקומית, ובקשתו להעביר את התיק לבית משפט השלום בטבריה, הרי שדין הבקשה להידחות.
המבקש הגיש את התנגדותו בלשכת ההוצאה לפועל בעכו, ובהתאם לתקנות ההוצאה לפועל הועברה ההתנגדות לבית המשפט הסמוך ללשכת ההוצאה לפועל בעכו. אמנם המבקש טען בהתנגדותו, כי בית המשפט המוסמך הינו בית משפט השלום בטבריה, אלא שבהתאם לתקנות, היה עליו להגיש את התנגדותו בלשכת ההוצאה לפועל הסמוכה לבית המשפט המוסמך, על פי טענתו.
בהתאם לפסק הדין שניתן בעניין רע"א (י-ם) 975/09 טכנוקריט בע"מ נ' כ.ס.מ. הנדסה ובניין בע"מ, יש לראות את המבקש, בנסיבות אלה ,כמי שהסכים לסמכותו של בית משפט השלום בעכו.
התביעה תתברר, איפוא, בבית משפט זה.
תזכורת פנימית ליום 1/4/12.
המזכירות תמציא את ההחלטה לצדדים.
ניתנה היום, ד' אדר תשע"ב, 27 פברואר 2012, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת