חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ה"פ 40848-10-16 בית תרמי- פיתוח ושיווק פתרונות בניה מתקדמים,אייל ירון נ' ביתרמי,ציון דהן

תאריך פרסום : 06/11/2016 | גרסת הדפסה
ה"פ
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
40848-10-16
30/10/2016
בפני השופט:
גדעון גינת- שופט עמית

- נגד -
המבקשים:
1. בית תרמי - פיתוח ושיווק פתרונות בניה מתקדמים בע"מ
2. אייל ירון

עו"ד משה מיכאל כהן
המשיבים:
1. ביתרמי בע"מ
2. ציון דהן

עו"ד עומר גורן
החלטה

 

1.        המבקשים ימציאו בהקדם העתק מלא של: התביעה בהמרצת הפתיחה, יחד עם הזמנה ערוכה לפי טופס 26, תקנה 255 לתקנות סדר הדין האזרחי התשמ"ד-1984, להלן: "תקסד"א", לכל אחד מהמשיבים-הנתבעים. כן ימציאו המבקשים ללא דיחוי העתק מלא של בקשתם לסעד זמני (יחד עם הודעה ערוכה לפי טופס 25, תקנה 241(ב) לתקסד"א) וכן ההחלטה הנוכחית, לכל אחד מהמשיבים-הנתבעים ויאשרו בכתב לתיק בית-המשפט, כי עשו כן. המועדים להגשת תשובה בטפסים הנ"ל יצויינו בהתאם לאמור בסעיף 4 להלן

 

2.        ככל שהדבר טרם נעשה, בעלי-הדין יצרפו לתיק ביהמ"ש יפויי-כוח בכתב חתומים כדין וכיאות על-ידיהם.

 

3.אני קובע קדם-משפט בהליך העיקרי ואת שמיעת הבקשה לסעדים זמניים במעמד הצדדים (לפי תק' 366(א) רישא לתקסד"א) ליום: 17 בנובמבר 2016 שעה 0900. המזכירות תעדכן את יומן המשפטים.

 

4.        הנתבעים-המשיבים יגישו תשובה להמרצת הפתיחה וכן ישיבו בכתב לבקשה לסעד זמני, לפי תקנות 256, 241(ג) לתקסד"א, עד שעה 1000 ביום 14.11.16. רשות למבקשים להגיב לתשובה, לפי תק' 241(ג1), בתוך 48 שעות מקבלתה ולא יאוחר מ-עד שעה 1000 ביום 16.11.16. אין צורך בחזרה על תיעוד שכבר הוגש לתיק בית-המשפט ודי בהפנייה אליו. ככל שמי מבעלי-הדין מגיש תצהיר/ים הרי יוגשו אלה מעתה ואילך לתיק בית-המשפט במקור בלבד, כאשר המצהיר חותם גם על כל אחד מעמודי התצהיר על נספחיו. ככל שמוגשים מוצגים תלת-מימדיים, יצורפו גם תמונות של אלה במדיה מגנטית. התיעוד יוגש במישרין למערכת "נט המשפט", והעתק יוגש במקביל לתיק הנייר של בית-המשפט.

 

5.בית-המשפט עשוי להורות על הקדמת הדיון בהליך העיקרי במקום הדיון במעמד הצדדים בבקשה לסעד הזמני, בהתאם לתקנה 369 לתקסד"א. בית-המשפט עשוי, במקרה כזה, לקיים את הדיון בתיק העיקרי במועד שנקבע לעיל לדיון בעל-פה, או במועד סמוך.

 

 

6.        בעלי-הדין יקפידו על המצאה במישרין, ובמקביל להגשה לבית-המשפט, לכל בעלי-הדין שכנגד של כל תיעוד המוגש על-ידיהם לתיק בית-המשפט, ויציינו העובדה כי עשו כן במסמך המוגש לבית-המשפט. בקשות בעניינים דיוניים יוגשו לבית-המשפט רק לאחר תיאום מראש בין כל בעלי-הדין, ותוך ציון עמדתם בגוף הבקשה.

 

7.בשלב זה וגם בשים-לב למועד הקרוב שנקבע לדיון בעל-פה אינני מוצא מקום למתן סעד על-פי צד אחד בלבד.

 

8.עורכי-הדין של בעלי-הדין יגישו בקשה מוסכמת לשינוי מועד קדם-המשפט בתיק ה"פ 16176-08-16 כך שמועד הדיון יקבע גם כן לתאריך שנקבע בסעיף 3 דלעיל.

 

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ