המבקש והמשיבה הינם שכנים המתגוררים ברחוב ********.
בין המבקש והמשיבה ישנו סכסוך מתמשך רב שנים אשר הביא לבקשות שונות לבית המשפט בנוגע לצווי הטרדה מאיימת, תלונות במשטרה ואף מעצרים.
עניינה של החלטה זו בבקשת המבקש להוציא צו למניעת הטרדה מאיימת כנגד המשיבה והתנגדותה של המשיבה להוצאת הצו האמור על רקע העובדה שלטענתה המבקש מוציא את הצווים האמורים גם אם המדובר בצווים שהם ניתנים כצווים הדדיים על מנת לעשות בהם שימוש שלא בתום לב ולהגיש תלונות סרק למשטרת ישראל על הפרת הוראה חוקית.
עוד אציין תלוי ועומד כנגד המבקש צו למניעת הטרדה מאיימת אשר הוגשה על ידי המשיבה ואשר במהלכו ניתנה החלטה כבוד השופט נאסר ג'השאן המורה על הרחקתו של המבקש לפרק זמן מסוים מביתו ולאחר מכן על איסור להטריד את המתלוננת ובני משפחתה לפרק זמן שנקבע בהחלטה.
עיינתי בהחלטות השונות שניתנו בעניינם של הצדדים וכן נתתי דעתי להחלטה שניתנה בעבר על ידי כבוד השופטת עפרה אטיאס וזאת בתיק הטרדה מאיימת שמספרו 18764-10-12 מ- 30.10.12 שבמהלכו שמעה ארוכות את הצדדים והחליטה בכל זאת לתת צו הדדי שתוקפו למשך 6 חודשים תוך שהיא קובעת בפתח החלטתה: "לאחר ששמעתי את הצדדים ועל מנת למנוע הסלמה נוספת בסכסוך המתמשך בין שני הצדדים ומבלי שיש בהחלטתי זו קביעה כזו או אחרת בעניין האשמות המיוחסות לכל אחד מן הצדדים".
החלטה זו לטעמי היתה צריכה לשקף גם את ההחלטה שהיתה צריכה להנתן בבקשה זו דבר ההולם את האינטרסים של שני הצדדים ואולם בישיבה מיום 26.10.15 ביקשה המשיבה כי בית המשפט ישמע את המבקש ואת המשיבה ואת עדיהם ורק אז יכריע בבקשה.
כך נהגתי וביום 2.11.15 שמעתי את המבקש, את המשיבה ואת עדיהם.
התרשמותי מהעדויות היא שמדובר בסכסוך שכנים משמעותי שעבר כבר מזמן את גבול הטעם הטוב ובמהלכו שותפים שני הצדדים גם יחד להתנהגות כזו או אחרת שיש בה כדי לשקף הטרדה או איום האחד כלפי השני.
ההטרדה או האיום אינם בהכרח תוצאה ישירה של ארועים שהתרחשו לפני פרק זמן קצר אלא הם תוצאה מצטברת של אלימות פיזית ומילולית שהופגנה על ידי הצדדים במהלך השנים ובמהלכם גם הוגשו תלונות למשטרה, תלונות שבסופו של דבר לא הבשילו לכדי כתב אישום כנגד מי מהצדדים.
אין ביכולתי להכריע לגבי כל הסוגיות אשר נשמעו על ידי הצדדים ואשר כללו בין השאר שבירת גג רעפים, תיקונים כאלה ואחרים עקב נזילות, דוד חשמל שניזוק, פגיעה ברכוש משותף או אי מתן אפשרות להכנס לרכוש משותף, פגיעה ברכבים, מעקב וכו'.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת