פר"ק
בית המשפט המחוזי חיפה
|
581-03
13/06/2010
|
בפני השופט:
עדי זרנקין
|
- נגד - |
התובע:
הבנק הבינלאומי הראשון לישראל בע"מ
|
הנתבע:
מפעלי אלקטרודות זיקה בע"מ
|
|
החלטה
בעקבות חילופי דברים באולם בית המשפט, הושגה הסכמה בין המבקשת לבין צד ג', על פיה מסכים צד ג' להזזת קיר הבלוקים שנבנה בתוך השטח של המבקשת לגבול שבין החלקות וצד ג' נותן את הסכמתו לכך, ומוסכם על הצדדים שעלות הריסת הקיר ובנייתו מחדש בגבול החלקות, תחול על המבקשת. הריסת הקיר תהיה במועד שיתואם בין הצדדים.
אני נותן תוקף של החלטה להסכמה זו.
הצעתי למבקשת ולב"כ הנאמן כי לחיסול סופי ומוחלט של תביעותיה של המבקשת כנגד הנאמן, ישולם לה סך כולל של 75,000 ₪, אשר יגרע מחלקו של הנושה המובטח, והמבקשת הסכימה לכך, אך ב"כ הנאמן זקוקה לפסק זמן של 14 ימים על מנת לגבש דעתה בקשר להצעה זו. למען הסר ספק, ההצעה הינה כי תשלום זה מהווה אף סילוק של תביעת המבקשת כנגד הנאמן בקשר לחדר הטרנספורמציה ובקשר לכל עניין אחר נשוא התביעה.
ב"כ הנאמן תודיע לבית המשפט תוך 14 יום על החלטתה בקשר להצעתי, היה ותקבל ההצעה, אתן החלטה ללא צורך בדיון נוסף.
המבקשת תשא בשכרו של המודד מר וליד בסך 1,000 ₪ בתוספת מע"מ.
נקבע לתזכורת ליום 4/7/10.
ניתנה והודעה היום א' תמוז תש"ע, 13/06/2010 במעמד הנוכחים.
עדי זרנקין, שופט
הוקלד על ידי: ליליאן שושן
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת