אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ד"מ 57401-02-13ד"מ 57445-02-13,מ 57445-02-13.14 לייף אנד פייטנס נ' אילת יהלי ליבשיץ

ד"מ 57401-02-13ד"מ 57445-02-13,מ 57445-02-13.14 לייף אנד פייטנס נ' אילת יהלי ליבשיץ

תאריך פרסום : 25/05/2015 | גרסת הדפסה

בד"מ
בית דין אזורי לעבודה בחיפה
57401-02-13
14/07/2014
בפני הרשמת:
דניה דרורי

- נגד -
המבקשת:
לייף אנד פייטנס
הנתבעת:
אילת יהלי ליבשיץ
עו"ד שי אולשביצקי
החלטה

 

 

בפני בקשת הנתבעת להבהרת החלטתי מיום 2.6.14 בעניין ביטול פסק-הדין שניתן במעמד צד אחד ביום 10.10.13.

 

1.ביום 10.10.13 ניתן פסק-דין במעמד צד אחד כנגד המבקשת (להלן – פסק הדין), כמו גם כנגד רפאל מכון בריאות הגוף (להלן – רפאל), וזאת בהעדר כתב הגנה ובהעדר התייצבות מטעמן לדיונים שנקבעו לתאריכים 13.6.13 ו- 10.10.13.

 

2.ביום 31.3.14 הגישה המבקשת ביטול פסק-הדין שניתן כנגדה בלבד. בהתאם להחלטתי מיום 31.3.14 נקבע מועד לדיון בבקשה לביטול פסק דין. עוד נקבע באותה החלטה כי בכפוף להפקדת הסך של 5,000 ₪ בקופת בית הדין – יעוכב ביצוע פסק-הדין כנגד המבקשת.

ביום 7.4.14 הפקידה המבקשת סך של 5,000 ₪ בקופת בית הדין.

 

3.על-פי החלטתי מיום 2.6.14 בוטל פסק-הדין כנגד המבקשת. בהחלטה זו נקבע כי לא נפל פגם בכשרות ההמצאה של כתבי בית הדין לידי המבקשת וכי פסק-הדין ניתן כדין, אך יחד עם זאת יש לבטלו בהתאם לשיקול דעתו של בית הדין על מנת ליתן למבקשת את יומה בבית הדין. ביטול פסק-הדין כנגד המבקשת הותנה בתשלום הוצאות המשיבה בהליכים עד כה ובסך 4,000 ₪, אותם על המבקשת לשלם תוך 30 ימים.

 

4.בבקשת ההבהרה מציינת המבקשת כי ההחלטה מיום 2.6.14 בדבר התניית ביטול פסק-הדין בתשלום הוצאות אינה אפשרית לביצוע, שכן המבקשת אינה גוף משפטי (אלא איחוד עוסקים במע"מ בלבד), אין לה חשבון בנק, פנקסי שיקים או אמצעי תשלום ואין באפשרותה לבצע את התשלום בפועל, וכי יש בחיוב הכספי משום "הרמת מסך בפועל ללא כל עילה שבדין או הצדקה בעניין". לאור האמור, התבקש בית הדין בבקשה להבהרה לקבוע כי תשלום ההוצאות יידחה עד להכרעה הסופית בתיק, שאז גם יוכרע מיהו הגוף המשפטי אשר ישלם את התשלום בפועל. לחילופין, התבקש בית הדין לאפשר למנהל מטעם המבקשת לשאת בתשלום בעצמו בארבעה תשלומים חודשיים שווים, בהתחשב בכך כי הוא מבצע את התשלום מכיסו הפרטי וללא כל קשר למבקשת.

לבקשת ההבהרה לא צורף תצהיר.

 

5.בהחלטתי מיום 27.6.14 התבקשה המבקשת להגיש עמדתה בדבר האפשרות לתשלום ההוצאות שנפסקו בהחלטה מיום 2.6.14 מתוך הסכום שהופקד בקופת בית הדין ביום 7.4.14.

בתגובה להחלטה נמסרה הודעת המבקשת לפיה אין באפשרות המבקשת לשאת בתשלומים כלשהם, כי כספי הפיקדון הופקדו אף הם מכספיו האישיים של מנהל המבקשת וזאת לצורך עיכוב ההליכים בהוצאה לפועל, ובשל כך המבקשת מתנגדת לתשלום ההוצאות שנפסקו לחובתה מתוך הסכום שהופקד בקופת בית הדין על-ידי המנהל עצמו.

גם להודעה זו לא צורף תצהיר.

 

6.לא מצאתי מקום להעביר את הבקשה לתגובת המשיבה, אשר אינה מיוצגת על-ידי עורך דין בהליך זה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ