בד"מ
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
|
42374-04-15
21/10/2015
|
בפני השופטת:
אירית הרמל
|
- נגד - |
התובע:
gebremichel shisay
|
הנתבעים:
1. כל ציוד מוטי בע"מ 2. מרדכי חלביה
|
החלטה |
1. מעיון בבקשות התובע ובתגובות הנתבעים, עולה כי טרם הושלמו הליכי הגילוי והעיון הכלליים ועל כן הריני מורה כדלקמן:
ניתן בזאת צו לגילוי ועיון הדדי אשר יבוצע בתצהיר גילוי מסמכים ערוך כדין, עד ליום 4.11.15.
במסגרת תצהיר גילוי המסמכים שיגישו הנתבעים יפרטו האם יש ברשותם דוחות נוכחות ופנקס חופשה. היה ומסמכים אלה אינם מצויים בידי הנתבעים, יפרטו הנתבעים את עובדת אי קיומם של המסמכים ו/או אי הימצאותם של המסמכים בידיהם.
בנוגע לטופס 126 אין מקום לאפשר לתובע עיון בטופס זה, מאחר והוא מפרט את פרטי כל עובדי הנתבעת 1 ויש בהיענות לבקשה זו משום פגיעה בלתי מידתית בהם.
2. חברת פרטנר תקשורת וחברת סלקום ישראל מתבקשות ליתן לידי התובע פירוט שיחות יוצאות של מנויי הנתבעים: מנוי מס' **** ומנוי מס' *** אל מנוי מספר **** . הפירוט ינתן בתוך 20 ימים מיום קבלת הצו.
מאחר והצו ניתן רק לשיחות יוצאות בין הצדדים בתיק זה, אין בו כדי פגוע בפרטיות הנתבעים מעבר לנדרש ולחשוף שיחות יוצאות שלא בין המנויים המפורטים.
התובע ישא בהוצאות קבלת פירוט השיחות.
אין בקבלת פירוט השיחות, כדי להעיד על תוכן השיחות.
3. בשלב זה, אין מקום להיעתר לבקשה למתן צו איכון.
4. מדובר בתביעה בסכום של 27,400 ₪ אשר עיקר המחלוקת בה נוגעת לתקופת עבודתו של התובע אצל הנתבעים, בנסיבות אלה אין מקום להורות על שינוי סיווג ההליך.
5. התיק נקבע לשמיעת הוכחות בפני מותב בראשותי ליום 13.4.15 בשעה 12:00.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת