ב"ל
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
|
2894-09
19/12/2010
|
בפני השופט:
שרה מאירי
|
- נגד - |
התובע:
דרור גרתי
|
הנתבע:
המוסד לביטוח לאומי
|
החלטה,החלטה,החלטה,החלטה |
החלטה
נציגי ציבור הוזמנו אך לא התייצבו.
כדי לא לדחות את הדיון – הוחלט לדון בהעדרם.
ניתנה והודעה היום י"ב טבת תשע"א, 19/12/2010 במעמד הנוכחים.
שרה מאירי, שופטת
החלטה
בית הדין מוחה נמרצות על דברים שנאמרו על ידי ב"כ התובע – הנחת בית הדין, מזה עשרות בשנים, כי ככל אדם דובר אמת אלא חלילה אם הוכח אחרת.
בהליך זה שבפניי, אם קיבלה ב"כ התובע את המסמך האמור בשבוע שעבר ניתן היה להניח, כי תפעל כחובתה ותפנה מבעוד מועד לבית הדין, וודאי לצד שכנגד כך שלא תהא הפתעה ברישא הדיון.
אם עסיקנן במסמך כל כך חשוב וכה רלבנטי, אין לי אלא לתמוה הכיצד לא באה לעולם יחד עם תצהירי התובע שהוגשו לפני יותר מחודשיים והכיצד לא נזכר בדיון הקדם שהתקיים לפני כחצי שנה.
כך גם יש כמובן לתמוה, הכיצד לא נזכר ולא צורף בכתב התביעה המפורט (בייצוג מטעם לשכת הסיוע המשפטי).
שאלה שעולה איננה מתי קיבלה את המסמך ב"כ התובע, שהרי, בית הדין אינו עוסק פרסונאלית בעורך הדין. בית הדין עוסק בהליך של התובע והתובע יודע עוד מסוף שנת 2008, עת נדחתה תביעתו את הקושי שבפנינו.
בנסיבות אלה, ומשמובהר כי בית הדין יקבל את המסמך חרף כל האמור, נשמע עתה דיון ההוכחות בכפוף לכך שתבהיר ב"כ התובע כי בתום הדיון היום תצהיר אלה עדי שהרי לאור הערתה תוך כדי הטיעון אין לדעת אם אכן כוונתה לסיים היום את הדיון או שמא בכוונתה להמתין ולחכות להגשת תצהירים נוספים של עדים עלומים.
ניתנה והודעה היום י"ב טבת תשע"א, 19/12/2010 במעמד הנוכחים.
שרה מאירי, שופטת
החלטה
אך משנקטעה תשובת התובע מותרת השאלה.
ניתנה והודעה היום י"ב טבת תשע"א, 19/12/2010 במעמד הנוכחים.
שרה מאירי, שופטת
החלטה
יינתן פסק – דין ויועבר לצדדים בדואר.
ניתנה והודעה היום י"ב טבת תשע"א, 19/12/2010 במעמד הנוכחים.
שרה מאירי, שופטת
הוקלד על ידי: בת שבע שמעון