תא"מ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
5256-10-09
10/02/2011
|
בפני השופט:
כוכבה לוי
|
- נגד - |
התובע:
ג. מילניום 1999 השקעות בע"מ
|
הנתבע:
ילנה סולוביוב
|
|
החלטה
בהתבסס על הסכמת הצדדים, ממנה כמומחית מטעם ביהמ"ש, את המומחית לכתב יד, לרבות בשפה הרוסית את הגב' יאנה גרבר רחוב שטרית 29/5, תל אביב.
טלפון: 054-4779514
המומחית תקבל לידיה ממזכירות ביהמ"ש את המסמכים המקוריים, כדלקמן:
הסכם הלוואה נושא תאריך 27/10/08 בין ג.מילניום לבין כצו איגור וסולוביוב ילנה,
הבקשה לקבלת מימון ללא שעבוד נושאת תאריך 27/10/08 ושטר חוב בסכום של 26,280 ₪ נושא תאריך 27/10/08.
לתשומת לב המומחית, כי הנתבעת סולוביוב ילנה אישרה את חתימתה על הסכם ההלוואה והבקשה לקבלת מימון ללא שעבוד והחתימה השנויה במחלוקת היא החתימה על שטר החוב אשר מסומנת במקור ב- 3x.
עוד אפנה את תשומת לב המומחית, כי הסימנים – V ליד החתימה ב- 3x והסימנים בראש שטר החוב אינם חלק מהחתימה, הוא הדין בהתייחס לסימני V ובקבלת מימון.
ובהסכם ההלוואה בעמ' 3.
התובעת תפנה אל המומחית בתוך 14 יום מהיום. תשלם לה מראש את שכר טרחתה.
המומחית תיתן חוות דעתה עד ולא יאוחר מיום 31/03/11.
הנתבעת תפנה אל המומחית בתוך 18 ימים מהיום ותשתף עמה שיתוף פעולה מלא ותמציא לבקשתה חתימות, ו/או חתימות בהכתבה ו/או כל מסמך אחר והכל לצורך חוות הדעת.
קובעת התיק לתזכורת פנימית לבחינת חוות דעת מומחית ליום 15/04/11.
למקרה ותפנה המומחית ותודיע, כי התובעת לא שילמה לה את שכר טרחתה, תוך המועד הנקוב לעיל, אניח כי התובעת זנחה את תביעתה.
לתשומת לב המזכירות, כי המסמכים המקוריים מוצמדים לתיק ביהמ"ש, יש להמציא אותם למומחית בדואר רשום עם אישור מסירה.
ניתנה והודעה היום ו' אדר א תשע"א, 10/02/2011 במעמד הנוכחים.
כוכבה לוי, שופטת
הוקלד על ידי: חווה ארמה