חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

בן ניסן ואח' נ' כונס הנכסים הרשמי - מחוז ת"א

תאריך פרסום : 03/02/2011 | גרסת הדפסה
פש"ר
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
2913-09
03/02/2011
בפני השופט:
אסתר נחליאלי חיאט

- נגד -
התובע:
1. זוהרה בן ניסן
2. דן הלפרט (מנהל מיוחד)

הנתבע:
כונס הנכסים הרשמי - מחוז ת"א

החלטה

הדיון נקבע להיום לבקשת החייבת להכריזה פושטת רגל. מועד הדיון נקבע בצו הכינוס ולפיכך ברור שהחייבת ידעה על מועד הדיון. למרות זאת לא התייצבה לדיון.

מבאת כוחה הבנתי כי הקשר ביניהן רופף וכי לא עלה בידי באת כוחה לדבר עם החייבת בסמוך לדיון אלא לפני כחודש ימים, מועד בו הבהירה לה באת כוחה כי עליה למלא אחר החיובים הנובעים ממעמדה בהליך זה, כי עליה להגיש דו"חות ולהשלים את הפיגורים.

נראה כי יחסה של החייבת להליכים אלה, אינו יחס המתחייב ממי ששוהה בהליך פשיטת רגל ואף מראה כי כל מטרתה היתה לקבל את הגנת הפקודה. החייבת אף לא טרחה להגיע היום לדיון ואין לה קשר רציף עם באת כוחה, כך גם אינה מגישה דו"חות ויצרה פיגורים בתשלומים החודשיים.

התנהגות זו בהחלט מצדיקה ביטול ההליכים וכך הייתי עושה. אלא שבשל יחסם ההוגן של המנהל המיוחד ונציג הכנ"ר, שנעתרו לבקשת ב"כ החייבת, אני מאפשרת לחייבת להודיע תוך 30 יום מדוע לא התייצבה לדיון. כמו כן אני מאפשרת לחייבת לתקן את התנהלותה, קרי להגיש דו"חות חודשיים ולהשלים את הפיגורים תוך 60 יום מהיום. כמו כן אני מורה לחייבת ליצור קשר עם המנהל המיוחד ולהתייצב לחקירה לפי הזמנתו.

אני מורה למנהל המיוחד להגיש תסקיר משלים לאחר חלוף 60 יום מהיום.

ככל שהחייבת לא תעמוד בכל החיובים הנדונים, אראה לבטל את ההליך לבקשתו וזאת לאחר שהייתי עושה זאת כבר היום אך נעתרתי כאמור באורח חריג ולפנים משורת הדין ואיפשרתי לחייבת לתקן את דרכיה.

המזכירות תשלח עותק החלטה זו לחייבת לרחוב משה סנה 8 בת ים. ציינתי הכתובת מאחר שהחייבת אף לא טרחה להודיע לכנ"ר ולא למנהל המיוחד על שינוי הכתובת מזו שהצהירה עליה במעמד הגשת הבקשה.

כמו כן אני מורה לב"כ החייבת להעביר לחייבת במקביל עותק ההחלטה.

ניתנה והודעה היום כ"ט שבט תשע"א, 03/02/2011 במעמד הנוכחים.

אסתר נחליאלי חיאט, שופטת

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ