ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
170735-09
23/12/2010
|
בפני השופט:
שרון גלר
|
- נגד - |
התובע:
אריגי מופת בע " מ
|
הנתבע:
1. גרופי תעשיות טקסטיל 1995 בע"מ 2. מיצר רמי
|
פסק-דין |
פסק דין
בהמשך להסכמת הצדדים ובהמשך לדיון ביום 21.11.10, ולאחר עיון באישור רו"ח שהגיש הנתבע 2 לעניין רמת הכנסתו, להלן פסק הדין בתיק.
1. הנתבע 2 ישלם לתובעת סכום כולל של 70,000 ₪.
2. הסך הנקוב בסעיף 1 לעיל, ישולם ע"י הנתבע 2 לתובעת, בתשלומים חודשיים שווים ורצופים, החל מיום 28.1.11 ובכל 28 לכל חודש שלאחריו.
3. סכומו של כל תשלום חודשי יעמוד על סך 4,000 ₪.
4.התשלומים החודשיים יבוצעו ע"י הנתבע 2 במשרד ב"כ התובעת.
5.היה והנתבע 2 לא יעמוד בביצוע תשלום אחד או יותר כסידרו, אף לאחר אורכת חסד של 7 ימים ממועד ביצוע כל תשלום, תהא התובעת זכאית לקבלת פסיקתא על מלוא סכום התביעה, בצירוף הוצאות לפי שיקול דעת בית המשפט ושכ"ט עו"ד לפי התעריף המינימלי של לשכת עורכי הדין במועד מתן הפסיקתא, וזאת בניכוי סכומם של התשלומים אשר בוצעו בפועל עד מתן הפסיקתא. במקרה כזה, תהא התובעת זכאית לנקוט בהליכי הוצל"פ לפירעון מלוא סכום הפסיקתא.
6. הנתבע 2 יבוא בנעלי התובעת כזוכה בתיק הוצל"פ מס' 2607028061 (החייבים קניון שפרעם בע"מ ויוסף מהנא) ויהא זכאי לכל תקבול בתיק ממועד מתן פסק דין זה ואילך.
7.אין צו להוצאות בגין ההליך למי מהצדדים.
המזכירות תשלח את פסק הדין לב"כ הצדדים.
ניתן היום, ט"ז טבת תשע"א, 23 דצמבר 2010, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת