אחז אגם משרד עורכי דין
אחז אגם משרד עורכי דין
ליצירת קשר:
אחז אגם משרד עורכי דין הינו משרד בוטיק מוביל בתחומו.
המשרד הוקם במטרה לספק שירותי עריכת דין ברמה הגבוהה ביותר, תוך הקפדה על מתן שירות איכותי ויעיל, וגילוי זמינות גבוהה עבור הלקוח בניסיון לענות על דרישותיו. לא אחת אמרו לקוחות המשרד כי מדובר במשרד אשר תמיד יש לו "סכין בין השיניים".
צוות המשרד מטפל בכל הרבדים של תחום דיני העבודה, לשון הרע, הקניין הרוחני - סימני מסחר וזכויות יוצרים, משפט מסחרי, חברות, ליטיגציה, והתמחות בתביעות ייצוגיות. כמו כן, מתמחה המשרד בתחום המשפט המסחרי על שלל תחומיו, עם התמחות בליטיגציה מסחרית.
בין השותפים במשרד נמנים עורכי הדין מובילים בתחום דיני העבודה, לשון הרע, הקניין הרוחני והפרת זכויות יוצרים, ומייצגים יחדיו ולחוד חברות וגופים מובילים בעניין זה בארץ ובעולם.
המשרד מהווה משרד בוטיק בתחומים של דיני עבודה, תובענות ייצוגיות ולשון הרע, ומציע שירות כולל ללקוח, הענקת יעוץ משפטי שוטף לרבות שירותי ליטיגציה ושירותי גביה.
המשרד מנהל מחלקת לטיגציה מקצועית ואיכותית ולזכותו של המשרד נזקפו פסקי דין מוצלחים רבים ואף תקדימיים.
משרדנו מותאם לקליטת לקוחות גדולים ומיומן בליווי לקוחות בהליכי מעבר ממשרדים אחרים. המשרד נערך באופן מידי לדרישות הלקוח ומעמיד את מלוא האמצעים להקל על המעבר .
המשרד בניהולם של עו"ד אחז אגם ועו"ד רענן קריב, אולם כולל עו"ד ותיקים נוספים אשר אמונים על מלאכת הייעוץ המשפטי הכולל במשרד, וזאת בסיועם של עוזרים משפטיים וצוות משפטי מיומן.
מייסד המשרד - עו"ד אחז אגם
עו"ד אגם, בוגר של אחד מחמשת המשרדים הגדולים בישראל.
בין היתר מלווה כיום עו"ד אגם את לקוחותיו המסחריים של המשרד, תוך ליווי בעסקאות בהיקפים שונים, ניהול מלא של תיקי הלטיגציה, ניהול מו"מ שונים וטיפול מלא ושותף בכל דרישות החברות (One stop shop). עו"ד אגם, ריכז בין היתר, את הטיפול בתביעות היצוגיות כנגד לקוחות המשרד.
המשרד מתמחה בתחום דיני העבודה, כאשר הוא מלווה הן מעסיקים והן עובדים בהליכים בבתי הדין לעבודה לרבות סכסוכים מורכבים. כן מייצג המשרד בתביעת ענק של עובדים לשעבר של חברת בית הזיקוק לנפט בע"מ, כנגד בתי הזיקוק בתחום דיני העבודה והסכמים קיבוציים.
עו"ד אגם הקים וניהל פרויקטים בתחום הקניין הרוחני כאשר בין היתר טיפל בהגנת זכויותיה של חברת GettyImages בישראל וטיפול במפרי זכויות יוצרים וקניין רוחני.
כיום במשרדו, ממשיך עו"ד אגם לטפל בזכויות הקניין הרוחני של לקוחותיו. בין היתר, מטפל המשרד בחברות אקספון – 018, אלקטרו קובי, 012 סמייל, א.ס.א.פ קריאייטיב בע"מ, פונטביט בע"מ ואתרimagerights הבינלאומי.
פרסומים:
לעורכי הדין במשרד, ניסיון רב שנים בתחום הליטיגציה המשפטית, לרבות ניהול תיקים בכלל הערכאות המשפטיות על גווניהן ובכללן בית המשפט העליון.
המשרד מתגאה בלקוחותיו הוותיקים, הבוחרים להמשיך ולעשות שימוש בשירותינו לאור השירות אישי מותאם לקוח, בהתאם לדרישות המשתנות של הלקוחות, ולמעשה, ללקוחותינו הגדולים, מהווה one stop shop.
הניסיון העסקי שהצטבר במשרד, כמו גם הקשרים הרבים שיצר, מאפשרים לו ליצור נטוורקינג איכותי ללקוחותיו ושיתופי פעולה פוריים.
הניסיון האיכותי שהצטבר בבתי המשפט השונים מעמיד את משרדנו בשורה הראשונה עם המשרדים הגדולים בישראל.
כתבות
- צופית גרנט זכתה בחצי מיליון שקל בתביעת הדיבה נגד מיכל רנד (אתר החדשות N12)
- צופית גרנט זכתה בחצי מיליון שקל בתביעת הדיבה נגד מיכל רנד (mako)
- צופית גרנט זכתה בחצי מיליון ש' בתביעת הדיבה נגד מיכל רנד
- אימא הכפישה מנהל – ותשלם לו 80 אלף שקל (ynet)
- אם לתלמיד פרסמה פוסטים מכפישים על המנהל – ותפצה ב-80,000 שקל
- 200,000 לגננת שפוטרה, אחרי 17 שנה, ללא שימוע (עוקץ)
- 200,000 שקל לגננת שפוטרה אחרי 17 שנה ללא שימוע (אתר החדשות N12)
- 200,000 שקל לגננת שפוטרה אחרי 17 שנה ללא שימוע (mako)
- 200,000 שקל לגננת שפוטרה אחרי 17 שנה ללא שימוע
- נדחתה תביעת לשון הרע נגד "הצל" (ynet)
- "הצל" לא אחראי לפוסטים מכפישים שפורסמו בעמוד עסקי של אשת קולינריה
- מסר הרתעתי: בעל חברה ישלם מכיסו פיצוי על אי הפרשה לפנסיה (עוקץ)
- הבונוס היה חלק מהשכר – העובדת זכתה בהשלמות (עוקץ)
- בעל חברה ישלם מכיסו על אי-הפרשה לפנסיה (ynet)
- ״מסר הרתעתי״: בעל חברה ישלם מכיסו פיצוי על אי הפרשה לפנסיה
- הבונוס היה חלק מהשכר – העובדת זכתה בהשלמות (אתר החדשות N12)
- הבונוס היה חלק מהשכר – העובדת זכתה בהשלמות (mako)
- הבונוס היה חלק מהשכר – העובדת זכתה בהשלמות
- פוטרה ממסעדה של בעלה, ותקבל דמי אבטלה (ynet)
- פוטרה מהמסעדה של בעלה – ותקבל דמי אבטלה
- 173 אלף שקל לטבח שפוטר בלי שימוע
- עמותת "מגן הלב" תפצה סייעת שהועברה לתפקיד קשה לאחר חופשת לידה
- מנהלת ב-ZARA קראה לעובדת גנבת – הרשת תפצה על לשון הרע
- ניסה לנקום בזוגתו לשעבר דרך מקום העבודה שלה – וישלם על זה
- כ-174,000 שקל פיצויים לטבח שפוטר בלי שימוע ובלי פיצויים
- המורה שעסקה בסאדו מדברת (mako)
- אוי לעיניים שכך רואות (ידיעות אחרונות)