פורום עורכי דין
פורום דיני עבודה
מנהלי הפורום:
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
אביבה בורנובסקי, עו"ד נוטריון ומגשרת
כולנו – עובדים ומעסיקים כאחד – נתקלים מפעם לפעם בשאלות הנוגעות למשפט העבודה, הכולל בחובו תחומים שונים ומגוונים כגון פיצויי פיטורין, הלנת שכר, שעות נוספות והסכמי עבודה. אנחנו באתר "פסקדין" מזמינים אתכם להיכנס לפורום דיני עבודה ולקבל תשובה על כל שאלה.
המענה בפורום נועד למתן מידע כללי וראשוני בלבד ולא נועד בשום מקרה לשמש כיעוץ משפטי ו/או כתחליף ליעוץ משפטי. אין להסתמך על האמור מבלי להיוועץ עם עורך דין בטרם נקיטת כל פעולה או קבלת החלטה
מחבר: מלצר
תאריך: 01.11.2020
שעה: 12:40
היי, עבדתי במלצרות כ3 חודשים עד הסגר האחרון. אחרי חודשיים של עבודה שם בערך, החתימו אותי על חוזה שאחד הסעיפים בו אומר שהטיפים שייכים לבעל המקום ושהם רשאים לנכות לי את כל הטיפים שהרווחתי המשכורת במידה ואני עוזב לפני שעברו 6 חודשים. הודעתי על התפטרות אחרי שנכנסה לי המשכורת האחרונה וכמובן שעד אז לא עבדתי כי המסעדות היו סגורות. המשכורת היתה 3500 בערך. עכשיו הבעלים של המסעדה דורשים ממני "להחזיר" להם 4196 ש"ח (שזה יותר המשכורת האחרונה ששילמו לי). האם זה חוקי בכלל? מה אני אמור לעשות?
תגובות
| תאריך | ||
|---|---|---|
|
03.11.2020 | |
- 1
הוספת תגובה
פתח בחלון חדש