- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- מיסוי יחיד
- החזר מס שבח
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
חב' בשר איכות תובעת את חב' טיב מקיבוץ טירת צבי
גדי בן גד וטובה פינקלשטיין וחברתם "בשר איכות", שהפיצו ושווקו במשך שנים את מוצרי חב' טיב-בית חרושת לנקניק ובשר מעושן מטירת צבי וכן רפאל לב ומיכה בר, שבמסגרת תובעים מחברת טיב באיזור ירושלים, תובעים מחברת טיב מקיבוץ טירת צבי, סך של כ- 9.3 מיליון ש"ח.
התביעה הוגשה בבית המשפט המחוזי בתל אביב, באמצעות עו"ד יואל שמלה.
הנתבעים טוענים, כי במשך כ-20 שנה, הם שיווקו והפיצו את מוצרי התובעת, ונשאו בהוצאות כבדות בגין רכישת ציוד משוכלל וכח אדם מיומן, לשם פיתוח קווי חלוקה יעילים.
התובעים טוענים, כי טיב לא השתתפה כלל בהוצאות אלו. התובעים טוענים, כי הנתבעת הודיעה להם בחודש מארס 2000, כי זכויות הפצת מוצריה, הועברו לתנובה, תמורת סכום של כ-36 מיליון ש"ח בעבור רכישת מחצית הזכויות בחלוקה.
התובעים טוענים, כי הנתבעים הפרו הסכם עמם, גרמו להפסקת פעילותם העיסקית וגרמו לה לשלם לעובדיה פיצויים בסך של כ-635 אלף ש"ח. בגין הנזק הכספי והנזק למוניטין שלהם, תובעים המבקשים את הסכום הנ"ל.
טרם הוגש כתב הגנה.
אתר המשפט הישראלי "פסקדין"
www.psakdin.co.il
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.
