- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- מיסוי יחיד
- החזר מס שבח
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
התחזה לרב ובצע אונס ומעשים מגונים בנשים
כתב אישום הוגש כנגד ציון כהן בן 43 ממעלה אפרים, שמעולם לא קיבל הסמכה לרבנות, אך נהג להציג עצמו כרב, וכבעל יכול טיפול וריפוי, אותה קיבל לדבריו מבורא עולם.
לפי כתב האישום נהג כהן להגיע פעמיים בשבוע לבית ברחוב קטר 8 בראש העין, ושם נהג לקבל "לטיפול" אנשים רבים, שסבלו ממצוקות שונות ותחלואים. במהלך הטיפולים, נהג כהן להניח על גופן של נשים תמימות שהגיעו אליו, לוחות מתכת, נהג להפשיט אותן, ולגעת בחלקים אינטימיים שלל גופן, וזאת בכדי להגיע לסיפוק מיני.
בין שאר הטיפולים, אותם הציע כהן ללקוחותיו התמימים (בעיקר התמימות) היה כאמור שימוש בלוחות מתכת, הנחת מטבע על איבר מינה של אישה והכנסת קלף לאיבר מינה של אישה אחרת.
בגין מעשים אלו, הגישה עו"ד רחל אבישר אבלס, מפרקליטות מחוז מרכז, כתב אישום, בו מואשם כהן במעשים של אינוס, ומעשים מגונים.
הזכויות שמורות לאתר המשפט הישראלי www.PsakDin.co.il
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.
