חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ערב הוקרה למתנדבי תכנית "שכר מצווה" בנושא "השוויון במערכת המשפט- לאן"?

מאת: מערכת PsakDin.co.il | : | גרסת הדפסה

לשכת עורכי הדין תקיים ערב הוקרה למתנדבי תכנית "שכר מצווה" - למתן סיוע וייצוג משפטי בהתנדבות למיעוטי אמצעים (פרו בונו) - בנושא "השוויון במערכת המשפט לאן?".

האירוע יתקיים ביום שני, 26.3.07, בשעה 20:00 (התכנסות וכיבוד בשעה 19:00) בבית הפרקליט, רח' דניאל פריש 10, תל אביב.

באירוע ישתתפו יו"ר קרן התרומות של התכנית, שופט בית המשפט העליון בדימוס, אליהו מצא, ראש הלשכה, ד"ר שלמה כהן, חה"כ שלי יחימוביץ וגדעון סער, יו"ר התכנית, עוה"ד יגאל ארנון ושחר ולנר, ומנחה הערב - עו"ד יורי גיא רון, נציג הלשכה בועדה לבחירת שופטים וחבר הועד המרכזי.

באירוע יוצגו הישגי התכנית ויושק הקמפיין החדש של התכנית. כמו כן, יוענקו תעודות הוקרה למתנדבים בולטים.

מטרת תכנית "שכר מצווה" של לשכת עורכי הדין היא להרחיב את הנגישות למערכת המשפטית ולהגן גם על זכותו של מי שידו אינה משגת לשכור שירות משפטי מקצועי.

תכנית "שכר מצווה" ציינה בחודש ספטמבר האחרון 4 שנים לפעילותה. בתכנית מתנדבים כ- 1,700 עורכי דין ועורכות דין, שסייעו עד כה ללמעלה מעשרת אלפים פונים, שידם אינה משגת לשכור שירות משפטי.

אתר המשפט הישראלי "פסקדין"

www.psakdin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך

תגובות