חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

גזר דין על גניבת ביפרים וסיוע להאזנת סתר

מאת: פיני קרן | : | גרסת הדפסה

שופט בית משפט השלום בתל-אביב חנן אפרתי, הרשיע את חנה ברונפן שעבדה במחלקת שירות לקוחות בחברת "ביפר תקשורת ישראל" של קשירת קשר לביצוע פשע (האזנת סתר), בגניבה בידי מורשה, ברישום כוזב במסמכי תאגיד, בסיוע להאזנת סתר ובסיוע שלא כדין בהאזנה.

השופט אפרתי, גזר על הנאשמת שישה חודשי מאסר שירוצו בעבודות שרות, ושנים עשר חודשי מאסר על תנאי, השופט אמר כי אין הוא גוזר על הנאשמת קנס כספי, מאחר וזו כך נראה למדה את הלקח היטב.

הנאשמת, גנבה ממקום עבודתה למעלה מ - 15 ביפרים, והעבירה אותם לשניים, תוך ידיעה שאלו מאזינים שלא כדין לשיחות שהועברו באותם מכשירים. הנאשמת טענה, כי היא עשתה את שעשתה תחת איומים, וכי הכסף שקיבלה, שימש לחיבור מחדש של המים שנותקו בביתה. השופט בגזר הדין ציין את עברה הנקי של הנאשמת, ואת חרטתה של הנאשמת.

פ' 010379/00 מ"י נ' ברונפן חנה

אתר המשפט הישראלי "פסקדין"

www.psakdin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך

תגובות