(תעבורה) 6/16ק/XXX סרן רותם קמחי נ' התובע הצבאי הראשי
|
מרכז (מחוזי) בית המשפט הצבאי לערעורים |
6-16
15.2.2016 |
|
בפני שופט: אל"ם ארז פורת |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המערער : ק/XXX סרן רותם קמחי |
המשיב: התובע הצבאי הראשי |
| פסק דין | |
(תעבורה) 6/16
פ ס ק - ד י ן
- המערער משיג על העונש שנגזר לו, אחר שהורשע על-פי הודאתו, בבית הדין קמא, בעבירה שעניינה הולכי רגל במעבר חציה, לפי תקנה 67(א) לתקנות התעבורה, התשכ"א-1961. כעולה מכתב האישום בו הורשע, ביום 9.7.2015 המערער נהג ברכב צבאי במחלף ארלוזורוב, בדרך איילון-דרום, הגיע למעבר חציה שהיה בעיקול הדרך, לא הבחין בהולך רגל שחצה את מעבר החצייה ופגע בו. הולך הרגל נפגע ברגלו, נבדק בבית חולים ושוחרר לביתו לחופשת מחלה בת שלושה ימים. לרכב הצבאי לא נגרם נזק.
- בית הדין קמא גזר למערער שלושה חודשי פסילת רישיונות נהיגה צבאי ואזרחי בפועל, בניכוי ההתליה המנהלית לגבי הרישיון הצבאי, זאת לצד עונש פסילה על תנאי ו-1000 ש"ח קנס. הוטעם, כי המערער לא איפשר להולך הרגל לחצות בבטחה, וכי התאונה הסתיימה בפגיעה קלה בלבד "בדרך נס". בית הדין קמא ציין כי, ככלל, ראוי לגזור עונש פסילת רישיונות בפועל "כאשר מדובר בפגיעה בהולך רגל גם אם תוצאותיה קלות וגם כשמדובר בנאשם ללא עבר", כדי להרתיע מאופן נהיגה המסכן את הולכי הרגל. צוין עוד, כי צורכי התפקיד הצבאי שהציג המערער אינם מצדיקים הימנעות מהשתת פסילת רישיונות ממשית, וכי בעניין זה "ניתן להתחשב בנאשם" באופן של עיכוב ביצועה של תחילת הפסילה בפועל.
- המערער סבור כי בית הדין קמא החמיר בעונשו יתר על המידה, בשים לב לכך שלא נהג במהירות גבוהה עובר לקרות התאונה, כפי שציין בית הדין קמא. זוהי אף המסקנה הנלמדת מהפגיעה הקלה שנגרמה להולך הרגל. צוין, כי למערער ותק נהיגה של כעשור; עברו התעבורתי נקי; הוא פנה לנפגע והתעניין בשלומו, הודה במיוחס לו ונטל אחריות מלאה למעשיו. עוד הופניתי לצורכי התפקיד הצבאי שהמערער ממלא, המחייבו במתן ייעוץ מקצועי ליחידות חיל האוויר השונות, תוך התניידות ביניהן. כן התבקשתי להקל בעונש הפסילה על רקע נסיבות אישיות – המערער נישא לאחרונה ומתכוון לעבור דירה.
- התביעה הצבאית עתרה לדחיית הערעור. צוין, כי בפנינו נהיגה שבצידה רשלנות גבוהה שהביאה לפגיעה בהולך רגל במעבר חצייה, שבו מתחייבת ברגיל, חובת זהירות מוגברת. הופניתי לפסיקה שלהשקפת התובע, תומכת בדחיית הערעור.
דיון והכרעה
- המערער פגע בהולך רגל שחצה את הכביש במעבר חצייה, ובכך לא קיים את החובה הנקובה בתקנה 67 לתקנות התעבורה, לאפשר להולכי הרגל להשלים את החצייה בבטחה. זו הוראה שנועדה להגן על הולך הרגל במקום היחיד בו הוא רשאי לחצות דרך. טענתו של המערער כי מעבר החצייה סומן אחרי עיקול בדרך, מחייבת הייתה כי יתאים את מהירות נסיעתו לתנאי הדרך, ולכך שהראות לפנים הדרך לא הייתה פתוחה.
- עיון בפסיקה אליה היפנו הצדדים מעלה כי בעבירה הנדונה, מוטלים, ברגיל, עונשי פסילת רישיונות ממשיים, שמשכם מושפע מאופן הנהיגה בכל מקרה, מידת הרשלנות המיוחסת לנהג ותוצאות המעשה (ראו ע"ת/88/10 התובע הצבאי הראשי נ' רס"ן קנדל (2011); ע"ת/22/11 התובע הצבאי הראשי נ' רס"ן טלמור (2011)). הטעם לכך, הוא הפרת חובת זהירות מוגברת המוטלת על נהג המתקרב למעבר חצייה, שהוא המקום שנקבע להולכי רגל כמקום חצייה בטוח.
- כידוע, תתערב ערכאת הערעור בענישה רק מקום בו נעשתה חריגה קיצונית מרמת הענישה הנוהגת או אם נפלה טעות מהותית בגזר הדין. העונש שגזרה הערכאה קמא, גם אם אינו מקל, עולה בקנה אחד עם מדיניות הענישה הנוהגת בעבירה הנדונה, ומכל מקום אין בו חומרה יתירה המצדיקה את התערבות בית דין זה. בית הדין קמא שקל את צורכי התפקיד הצבאי, והורה על דחיית ביצוע עונש הפסילה לתקופה ממושכת שתאפשר למערער לאתר חלופות מתאימות למילוי תפקידו.
אשר על כן, ראיתי לדחות את הערעור. גזר דינה של הערכאה קמא יעמוד, אפוא, בעינו.
ניתן היום, ו' באדר א' התשע"ו, 15 בפברואר 2016, בפומבי ובמעמד באי כוח הצדדים והמערער.
ארז פורת, אל"ם
שופט בית הדין הצבאי
ל ע ר ע ו ר י ם
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|