תו"ב 36852-07-11 ועדה מקומית לתכנון הגליל המזרחי נ' אטיאס

: | גרסת הדפסה
תו"ב
בית משפט השלום בית שאן
36852-07-11
10.5.2016
בפני השופטת:
רגד זועבי

- נגד -
המבקש:
חיים אטיאס
המשיבה:
ועדה מקומית לתכנון הגליל המזרחי
החלטה

פתח דבר

  1. בפני בקשה לעיכוב ביצועו של צו הריסה שיפוטי, על פי סעיף 207 לחוק התכנון והבנייה, התשכ"ה- 1965, (להלן: "החוק").

  2. נגד המבקש הוגש כתב אישום במסגרת תיק זה, המייחס לו עבירות של ביצוע עבודות ושימוש הטעונים היתר, ללא היתר, בהתאם לסעיף 204(א) לחוק. על פי הנטען בכתב האישום, העבודות שבוצעו הינם בניית מבנה עשוי עץ ומקורה בגג רעפים, בשטח של 70 מ"ר (להלן: "המבנה").

  3. ביום 13.1.15, הורשע המבקש על פי הודאתו בעבירות המיוחסות לו בכתב האישום. במסגרת גזר הדין, הוטל על המבקש עונש הכולל תשלום קנס כספי בסך של 7,000 ₪, חתימה על התחייבות כספית בסך של 30,000 ₪, תשלום כפל אגרה חלקי בסך של 4,582 ₪. בנוסף, הוטל עליו צו להריסת המבנה, בתוך 12 חודשים ממועד מתן גזר הדין, זולת אם יהיה בידיו היתר כדין (להלן: "צו ההריסה").

  4. ביום 30.3.16, הגיש המבקש את הבקשה עסקינן להארכת המועד לביצוע צו ההריסה ל- 12 חודשים (להלן: "הבקשה"). המשיבה התנגדה לבקשה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>