- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
תא"ק 54416-11-14
|
תא"ק בית משפט השלום חדרה |
54416-11-14
21.10.2015 |
|
בפני הרשם: שמעון רומי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
משיב/תובע: בנק לאומי לישראל בע"מ |
מבקש/נתבע: אריה שבצ'נקו |
| החלטה | |
|
הבנק התובע הגיש כנגד הנתבע, תביעה כספית בסדר דין מקוצר בת כ- 55,000.00 ₪. החוב הנתבע מבטא יתרת הלוואה שהועמדה לפירעון בשל פיגור בתשלומי ההלוואה וכן, את יתרת החוב בחשבון העו"ש.
ביום 25/1/15 הגיש המבקש בקשת רשות להתגונן, יחד עם בקשה לביטול עיקולים שהוטלו על זכויותיו אצל שתי חברות ביטוח. בהחלטה מאותו יום נקבע, כי הבקשה לביטול עיקול הוגשה שלא כדין ועל כן לא נקבע דין בה, אך נקבע דיון בבר"ל ליום 28/4/15. חרף קביעת דיון בבר"ל, הגיש התובע ביום 4/2/15 בקשה למתן פסק דין בהעדר הגנה, אשר נדחתה בו ביום.
ביום 11/3/15 הגיש המבקש בקשה להארכת מועד להגשת בקשה לביטול עיקול.
ביום 16/4/15 הגיש המבקש בקשה להוספת מסמכים לבקשה לביטול עיקול, בו ביום נקבע כי הבקשה תידון במועד הדיון הקבוע זה מכבר, וכן הוער למבקש כי טרם השיב לתשובת התובע על פי החלטה מיום 11/3/15.
ביום 28/4/15 התקיים דיון ובראשיתו הודיע ב"כ המבקש, כי הוא מייצגו, כי יגיש ייפוי כח וכן ביקש לתקן את בקשה מס' 6 ולהגיש אחרת תחתיה (בקשה מס' 6 אינה אלא בקשה להוספת מסמכים לבקשה לביטול עיקול).
בהחלטה שניתנה במעמד הצדדים (עמ' 2 ו-3 לפרוטוקול) נדחתה הבקשה להוספת מסמכים והדיון בבר"ל החל בחקירתו הנגדית של המבקש. בראשיתה העיד כי בשנת 2009 נפצע בזמן עבודתו לאחר מכן, לא עבד וכך, החל להסתבך כלכלית.
אותה עת, כך העיד, נוצר חוב אך ורק לתובע כאן, ונכון להיום גם לאחרים חייב הוא כסף. כגון: בנק מזרחי ובנק הפועלים (100,000.00 ₪ לבנק מזרחי וכ- 6,000.00 ₪ לבנק הפועלים). בשני בנקים אלה פתח חשבונות לפני מס' שנים.
כשנשאל היכן הפקיד את שכר למן חודש יוני (הוצגו לעד דפי חשבון למן נטילת ההלוואה ועד להגשת התביעה), ענה: בחשבון שבבנק מזרחי. כיום, העיד המבקש שכרו הבסיסי עומד על 8,000.00 ₪ אליו מצטרף, מעת לעת, סכום בו לא נקב בגין שעות נוספות. במועד הדיון, כך העיד הוא מושהה ממקום עבודתו, אך ממשיך לקבל שכר.
באשר להכנסות אשתו העיד, כי מקורם בביטוח לאומי ובעבודות מזדמנות ובסה"כ כ-3,500.00 ₪ בחודש.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
