- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
תא"ק 36890-04-14
|
תא"ק בית משפט השלום תל אביב - יפו |
36890-04-14
20.8.2015 |
|
בפני השופטת: אושרי פרוסט-פרנקל |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מבקשים: 1. סיינט אונורה אירועים בע"מ 2. גוזיאן צדיקה |
משיבים: בנק הבינלאומי כפר סבא 31021 |
| החלטה | |
לפני מס' בקשות אותן קיבצו המבקשים בבקשה אחת שבמסגרתה מתבקש בית המשפט להורות על סילוק כתב התביעה על הסף ולחילופין להורות על מחיקת התובענה והגשתה כשתי תביעות נפרדות. לחילופין מתבקש בית המשפט, להורות לתובע להעביר לנתבעות את כל המידע המפורט בפניות הנתבעות לבנק ישראל, לבנק התובע או לאלו המפורטות בחוו"ד המומחה ולהורות על רישום הודעת קיזוז של המבקשים בגין נזקיהם, להורות על מחיקת כותרת. לחילופין להורות על מתן רשות להתגונן ולקבוע כי המבקשים יגישו את כתב הגנתם, רק לאחר שהבנק המשיב, יגיש כתב הגנה במסגרת התביעה שהוגשה נגדו ע"י המבקשות.
טענתם המרכזית של המבקשים הנה כי יש להורות על סילוק כתב התביעה על הסף, כיוון שבמועד הגשת התביעה , קרי ביום 29.4.14 לא היה חוב בחשבון החברה, היות וביום 26.3.14 נחתם עם שני השותפים לחשבון החברה , מר' צביקה קמין וגב' ניקול אגיון, הסדר מייסדים לפיו חוב החברה בסך 72,190.45 ₪, הומר בהלוואה אישית של השניים והחשבון אופס.
עיון בכתב התביעה מראה כי חובה של נתבעת 1 - החברה בחשבון נשוא המחלוקת, נכון ליום הגשת התביעה עמד על סך 72,190.45 ₪. (ראה פיסקה 20 לכתב התביעה)
עיון בנספח ז' לכתב התביעה מראה כי ביום 26.3.14 נחתם הסדר חוב עם צביקה קמין (להלן:"קמין") וניקול אגיון ( להלן: "אגיון" ) לפירעון חובה של נתבעת 1, חברת סיינט אנורה אירועים בע"מ ח.פ 514722453 בחשבון 409-683019 שנוהל ע"י החברה בסניף כפר סבא של התובע.
על פי ההסכם התחייבו קמין ואגיון לשלם את "סכום החוב בחשבון" בסך 72,047.86 ₪ למשיב.
המשיב, טוען שההסדר עם קמין ואגיון לא כיסה באופן מלא את החוב בחשבון היות ונותרה יתרת חוב בגין שכ"ט עו"ד והוצאות משפט ולכן לשיטתם האיפוס יתבצע רק עם תשלום רכיבים אלו.
לא ניתן בשלב זה מקדמי של ההליכים בתיק לקבוע, שהחוב אופס לחלוטין ושלא נותרה כל יתרת חוב. כך גם לא ניתן לקבוע בשלב זה וטרם שמיעת הראיות, שלא נותר חוב לנתבעת 1.
שבשים לב להלכות הנוגעות לסילוק התביעה על הסף והתנאים לכך, וכן לאור טענותיהן הקוטביות של הצדדים, מצאתי כי דינה של הבקשה לסילוק התביעה להידחות.
הדיון בבר"ל יתקיים כפי שנקבע.
אין צו להוצאות.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
