אמינות מעבדות אש מתקדמות בע"מ נ' לוי ואח'

: | גרסת הדפסה
תא"ק
בית משפט השלום תל אביב - יפו
29918-06-17
31.12.2017
בפני הרשמת:
קרן כ"ץ

- נגד -
מבקשים:
1. דוד לוי
2. ציון לוי

משיבה:
אמינות מעבדות אש מתקדמות בע"מ
החלטה
 

לפני מונחת בקשת המבקשים לביטול פסק הדין שניתן כנגדם בהיעדר הגנה ביום 25.9.17 תשובת המשיבה ותשובת המבקשים לתשובת המשיבה. לאחר שעיינתי בכל כתבי הטענות להלן החלטתי:

1.באשר לנושא המסירה, המבקשים לא מתייחסים למסירה שבוצעה לידיו של המבקש 2, מר ציון לוי, מיום 16.6.17, בהתאם לנספח ד' בתשובת המשיבה. לכן לא ניתן לקבוע כי לא בוצעה מסירה כדין של התביעה. המבקשים לא הרימו את הנטל בנושא זה. משבוצעה המסירה כדין לאחד השותפים, יש לראות בה גם מסירה כדין לשותפות. גם לא נטען בפני כי המבקש 2 לא הודיע למבקש 1 על מסירת כתב התביעה לידיו.

2.באשר לסיכויי ההגנה של המבקשים בפני התביעה, עולות בפני טענות של הפרת ההסכם בעל פה שבין הצדדים, כגון אי עמידה בלוח זמנים, עבודה שלא לפי התקנים ותיקון העובדה לאחר מכן, וכן אי ביצוע של חלק מהעבודות, וכן טענות קיזוז לגבי החומרים שרכשו הנתבעים עבור התובעת. טענות אלו הן טענות הגנה טובות בפני התביעה, למעט הסכום שבו מודים המבקשים כי יש לשלם בסך של 7,577 ₪.

3.לאור האמור לעיל אקבל את בקשתם של המבקשים ואבטל את פסק הדין רק בכפוף ל- 3 תנאים:

א.המבקשים יפקידו בקופת ביהמ"ש את הסכום של 7,577 ₪ עד ולא יאוחר מיום 31.1.18.

ב.המבקשים ישלמו למשיבה את הוצאות הדיון בבקשה זו בסכום של 3,000 ₪. התשלום יעשה באמצעות הפקדה לקופת ביהמ"ש עד ולא יאוחר מיום 31.1.18.

ג.המבקשים יגישו בקשת רשות להגן, הנתמכת בתצהיר מפורט וחתום כדין (להבדיל מהתצהיר הבג"צי שהוגש לביהמ"ש במסגרת הבקשה לביטול פסק הדין) וגם זאת עד ולא יאוחר מיום 31.8.18.

ד. הארכות מועד נוספות לא תינתנה מכל סיבה שהיא. התנאים הם מצטברים ולא חילופיים. באופן שאם תנאי אחד לא יתמלא, תידחה הבקשה לביטול פסק הדין. המזכירות תביא בפני את התיק באמצעות משימה ביום 1.2.18 לבדיקת ההפקדות והגשת בקשת הרשות להגן. באם בדיקתי תעלה כי אחד מהתנאים לא התקיים אדחה כאמור את הבקשה לביטול פסק הדין. באם בדיקתי תעלה כי כל התנאים דלעיל מולא במלואם ובמועדם, אבטל את פסק הדין, אורה על העברת סכום ההוצאות לידי ב"כ המשיבה ואתן הוראות לקביעת מועד לדיון בבקשת הרשות להגן.

המזכירות תשלח החלטתי זו לשני הצדדים.

ניתנה היום, י"ג טבת תשע"ח, 31 דצמבר 2017, בהעדר הצדדים.

 

Picture 1 התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>