אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> תא"מ 43939-12-16 מג'אדלה נ' שווך ואח'

תא"מ 43939-12-16 מג'אדלה נ' שווך ואח'

תאריך פרסום : 30/01/2017 | גרסת הדפסה

תא"מ
בית משפט השלום חדרה
43939-12-16
26/01/2017
בפני השופט:
אהוד קפלן

- נגד -
תובעים:
עו"ד מוחמד מג'אדלה
נתבעים:
1. דין שווך
2. אילן שווך

החלטה

התובע - עו"ד במקצועו – הגיש תביעה כספית בסדר דין מהיר ע"ס 35,000 ₪ נגד הנתבעים שהם בן ואביו (לפי הסדר) על סך 35,000 ₪ קרן החוב בגין שכר טרחת עו"ד.

 

לטענת התובע, הוא ייצג את הנתבע 1 בהלכים משפטיים שונים לאחר שהנתבע 2 פנה אליו לקבלת שירותיו עוד בהיות הנתבע 1 קטין (כיום הוא בגיר) ונותר חייב לו שכר טרחה בגין הייצוג.

 

בד בבד, הגיש התובע בקשה להטלת עיקול זמני במעמד צד אחד נגד הנתבע 1 בגין כספים המגיעים לו שמוחזקים אצל המשיבים (כספי פיצויים בתיק אזרחי) בה נטען כי קיים חשש שהנתבעים יעלימו נכסים במטרה לסכל את גביית החוב ובין השאר נטען בתצהיר התומך כי הנתבע 1 הוא בזבזן שחי מהיד לפה ומפזר את כספיו – ומכאן החשש להכבדה היה ולא יינתן צו עיקול.

 

בבקשה להטלת העיקול הזמני, ביקש התובע להטיל עיקול על כספי הנתבעים בסך של ₪ 40,000 במטרה לעקל גם סכום שיבטיח את תשלום הצאות ההליך הנוכחי.

 

ביום 21/12/2016 ניתנה החלטה על הטלת עיקול זמני עד לסכום של 40,000 ₪.

 

ביום 9/1/2017 הגיש התובע בקשה להטלת עיקול זמני נוסף אצל מחזיק חדש (בנק טפחות), לאחר שלטענת התובע התברר לו כי חלק מהכספים שעליהם ניתן צו העיקול הראשון המוחזקים אצל הפרקליטות כבר הועברו לנתבע 1 .

 

ביום 11/1/2017 דחה כב' הרשם שמעון רומי את הבקשה, הן מאחר שהעובדות לא נתמכו בתצהיר והן לאור העובדה כי סכום העיקול המבוקש עולה על סכום התביעה.

 

ביום 22/1/2017 הגישו הנתבעים בקשה לביטול העיקול הזמני, בה הועלו מספר טענות הן בקשר להטלת העיקול הזמני והן לגופה של התביעה.

 

בבקשה לביטול העיקול טוענים הנתבעים כי התובע בעצמו מודה כי סכום העיקול עולה על סכום תביעתו מבלי שהוכיח שמגיע לו לקבל את ההפרש בסך של כ-5,000 ₪ אותם ביקש לעקל מעבר לסכום התביעה.

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ