- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
תא"מ 4365-09-14 אלדן תחבורה בע"מ נ' מנורה חברה לביטוח בע"מ
|
תא"מ בית משפט השלום תל אביב - יפו |
4365-09-14
5.6.2015 |
|
בפני השופט: נצר סמארה |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת: אלדן תחבורה בע"מ עו"ד ליאת שלום |
נתבעת: מנורה חברה לביטוח בע"מ עו"ד עידו רביד |
| פסק דין | |
1.לפניי תביעה כספית ע"ס 13,420 ₪, בסדר דין מהיר שעילתה נזקי רכוש שנגרמו בתאונת דרכים שאירעה ביום 07.11.2013, בין כלי רכב, מ"ר 64-998-71 (להלן: "רכב התובעת") לבין כלי רכב, מסוג משאית, מ"ר 80-619-14 (להלן: "המשאית") (ולהלן: "התאונה").
2.אין מחלוקת לעניין עצם קרות התאונה, אלא לעניין נסיבות התרחשותה.
3.נערכה לפניי ישיבה מקדמית שבה הוצגו ראיות הצדדים, והעידו הנהגים המעורבים בתאונה.
4.בתום הדיון בתביעה, ולאחר שמיעת טענות הצדדים והעדויות, הגיעו ב"כ הצדדים להסדר, לפיו הסמיכו הם את בית המשפט לפסוק בתביעה ובסכסוך על דרך הפשרה, ועל פי שיקול דעת בית המשפט, ללא הנמקה וללא גבולות, וזאת בהתאם לסמכות הנתונה לבית המשפט על פי סעיף 79א' לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], התשמ"ד-1984, לאחר שהובהר לצדדים כי עילות הערעור על פסק דין זה מצומצמות ביותר, באופן שקיים קושי משמעותי לערער עליו, וכי בית המשפט יכול לקבל את התביעה במלואה, לדחותה או לקבל אותה באופן חלקי.
5.על סמך מכלול החומר המונח לפניי, לאור התרשמותי הבלתי אמצעית מהעדים במהלך חקירתם בבית המשפט, ולאחר שבחנתי את מכלול חומר הראיות בתיק, בשים לב להגיון שבקרות התאונה ונסיבות התרחשותה ומוקדי הנזק ברכבים, תוך שאני לוקח בחשבון את טענותיהם ההדדיות של הצדדים, ולאחר ששקלתי את כל השיקולים הרלוונטיים, הגעתי לכלל מסקנה כי דין התביעה להתקבל חלקית, באופן שנהג המשאית יישא באחריות לקרות התאונה בשיעור של 30%.
הגם שהצדדים הסכימו למתן פסק דין על דרך הפשרה וללא נימוקים, מצאתי ליתן הנמקה קצרה לביסוס מסקנתי:
אני מעדיף את גרסתו של נהג המשאית, שהייתה משכנעת יותר, על פני גרסתו של נהג רכב התובעת, שתיאור נסיבות התאונה אינו עולה בקנה אחד עם היגיון קרות התאונה.
נהג רכב התובעת תיאר את נסיבות קרות התאונה, תוך שהוא מתאר גם את יציאתו מתחנת הדלק נסיעתו בנתיב ההאצה השתלבותו בנתיב הימיני וכי רק לאחר 300-200 מטר ארעה התאונה. על פי מה שתיאר נהג רכב התובעת התאונה ארעה לאחר שכבר השתלב בנתיב הימיני בכביש ואף לאחר שהספיק לנסוע על הנתיב הימיני 300-200 מטר. לכן, לא ברור מדוע היה צריך נהג רכב התובעת לתאר זאת, במקום לספר על ניסיונו של נהג המשאית לעקוף את רכבו.
אלא שלא בכדי נהג רכב התובעת בחר לתאר את רגע יציאתו מתחנת הדלק ואת השתלבותו בנתיב הימיני בכביש. הוא תיאר זאת כיוון שהוא יודע כי רגע התאונה בין הרכבים היה לפני הרגע שהוא מתאר, קרי בזמן השתלבותו של רכב התובעת לנתיב הימיני ולא לאחר מכן.
למעשה, נהג רכב התובעת ניסה להרחיק את עצמו מאחריות לקרות התאונה, אך ניסיון זה לא צלח.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
