תא"מ 40394-09-14 בנימין ואח' נ' אביב

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום באר שבע
40394-09-14
24.12.2014
בפני השופטת:
רחלי טיקטין עדולם

- נגד -
תובעים:
1. יצחק בנימין
2. שלוה שימשילאשוילי

נתבע:
ציון אביב
פסק דין
 

 

בפני תביעה שעניינה הסכם שכירות.

התביעה הוגשה על ידי השוכרים נגד המשכיר.

 

טענות התובעים- השוכרים

  1. בתאריך 6.6.14 שכרו הנתבעים מהתובע חנות ברחוב ההסתדרות 37, ב"ש (להלן: "החנות"), לצורך ניהול משרד לתווך נדל"ן

  2. בין הצדדים נחתם הסכם אשר צורף לכתב התביעה, לפיו תקופת השכירות הינה מתאריך 15.6.14 ועד תאריך 14.6.15 (להלן: "הסכם השכירות").

  3. בשל מבצע צוק איתן החנות לא הכניסה כספים ולכן החליטו התובעים (להלן: "השוכרים"), להחזיר את החנות לנתבע (להלן: "המשכיר").

  4. לפיכך הודיעו השוכרים, בתאריך 17.7.14, למשכיר אודות כוונתם לסיים את הסכם השכירות וזאת טרם המועד הקבוע בהסכם.

  5. השוכרים ניסו באותה שיחה ובהמשך בשיחות נוספות להגיע להסדר עם המשכיר. השוכרים היו מוכנים לשלם למשכיר פיצוי סביר בשל יציאתם מהחנות לפני תום התקופה שנקבעה בהסכם.

  6. מאז, החלה מסכת של דחיות התחמקויות, התעללות וסחיטה מצדו של המשכיר. כך למשל התחייב המשכיר שלא לפרוע את השיק בגין חודש אוגוסט אולם פרע אותו והתכחש להבטחתו; המשכיר לא הגיע לפגישות שנקבעו; המשכיר סיכם עם השוכרים סיכומים שונים אולם לא עמד בהם.

     

     

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>