תא"מ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
34649-12-15
13/03/2017
|
בפני הרשם הבכיר:
אבי כהן
|
- נגד - |
התובעת:
מגדל חברה לביטוח בע"מ עו"ד אילנה גולדרט
|
הנתבעות:
1. קאיה ב.ש.י מערכות לרכב בע"מ 2. מנורה חברה לביטוח בע"מ
עו"ד קרן אזוגי
|
החלטה |
לקראת דיון הוכחות הקבוע בתיק זה ליום 9.4.17 מצאתי לערות בהחלטה זו סקירה של הקיים בתיק, כולל הצגת כתבי הטענות (על עיקרי הטענות שבהם), הצגת ההליכים בתיק והצגת הראיות שהוגשו עד כה, ככל שהוגשו, בתיק.
סקירת ההליכים
-
ביום 16.12.16 התובעת הגישה נגד הנתבעים תביעת שיבוב "כספית, נזיקית" ע"ס 33,628 ₪ בסדר דין מהיר, סכום זה מורכב מתגמולי הביטוח ששילמה התובעת למבוטחת שלה בגין הנזק לרכב המבוטח. עילת התביעה היא נזקים שנגרמו לרכב מבוטח התובעת באירוע מיום 13.5.14 (להלן: "האירוע") בגין התקנתה של מערכת מולטימדיה ע"י הנתבעת 1. כפי הנטען בכתב התביעה, התובעת היא חברה המורשית לעסוק בעסקי ביטוח , הנתבעת 1 היא חברה לייצור והתקנת מערכות רכב, הנתבעת 2 היא חברה ביטוח שביטחה את הנתבעת 1 בכל הזמנים הרלוונטיים לתביעה זו בביטוח רלוונטי. כפי הנטען, בחודש יולי 2013 הותקנה מערכת מולטימדיה אצל מבוטחת התובעת ומאותו יום עד למועד האירוע תוקנו מספר תקלות אשר נגרמו מהתקנת מערכת המולטימדיה. ביום האירוע נוצר כשל חשמלי במכונית שהוביל לשריפת הרכב כליל וכיוצא מכך, נגרמו נזקי רכוש כבדים לתובעת.
-
נספחי כתב התביעה:
-
תצהיר אימות של עובד התובעת מיום 1.3.15.
-
רשימת גילוי מסמכים.
-
חוות דעת שמאי ניב שמאות רכב ורכוש מיום 18.06.14 המחזיקה 4 עמודי מלל ו-2 תמונות.
-
חוות דעת של חוקר שריפות א.א. ברית בע"מ (בחוות הדעת לא צוינו פרטי החוקר/המומחה!) המחזיקה 6 עמודי מלל ו-23 תמונות.
-
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת