חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

תא"מ 1528-10-13

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום רחובות
1528-10-13
12.8.2015
בפני הרשם:
איתי רגב

- נגד -
מבקשים:
משה אלקים
משיבים:
1. חברת דוק אנרגיה אגשח בעמ
2. לוגיס פתרונות לוגיסטים בע"מ

החלטה

בקשתו של המבקש (להלן: "מר אלקיים") להורות על פסילת הח"מ מלדון בתיק הועברה לעיוני, כקבוע בהחלטת סגנית הנשיאה, כב' הש' רון, מיום 11.8.15.

טענותיו של מר אלקיים פורטו בבקשתו מיום 23.7.15.

מר אלקיים מפרט בפנייתו דוגמאות ל-"התנהלות בלתי תקינה" ולהחלטות "הזויות" ו-"בלתי מקובלות", כדלקמן:

לגבי "בקשה להגדלת חוב בתיק" – מר אלקיים טוען לסתירות בהחלטות לא מובנות;

לגבי פרוטוקול הדיון מיום 2.2.15 – מר אלקיים טוען לכך שאינו משקף את ההתנהלות בדיון; שנמנע ממנו להעלות את בקשתו להגדלת החוב בתיק; שבית המשפט סירב לאפשר לו להעלות לדוכן העדים עדים מטעמו; שדבריו נקטעו על ידי בית המשפט ותועדו בפרוטוקול באופן שלא ניתן להבינם.

לטענת מר אלקיים, בכל תקופת התנהלותו של הח"מ בתיק זה "עינה, התעלל והתאכזר" הח"מ במר אלקיים ו-"גרם לו השפלה, תסכול, צער ועגמת נפש", עד כדי שנגרמה לו "צלקת בלתי ניתנת לריפוי ונזק נפשי בלתי הפיך".

ראשית יובהר כי מדובר בתביעה של מר אלקיים, על סך 30,000 ₪, בקשר לרכישת ולהתקנת מחסן. התביעה הוגשה באוקטובר 2013 ונכון להיום מצויים בתיק בית המשפט 289 מסמכים בקרוב ל-60 בקשות. הגורמים השיפוטיים השונים שטיפלו בתיק בשנתיים האחרונות נתנו בו כ-80 החלטות עד כה.

עוד יובהר כי התיק אינו מצוי עוד בטיפול הח"מ, וכי על פי השלב הדיוני בו הוא מצוי הדיונים בו מתנהלים כעת בפני כב' הש' באומגרט (ומעיון בתיק בית המשפט ניתן ללמוד כי מועד לישיבת הוכחות נקבע לחודש נובמבר הקרוב).

יחד עם זאת, כנגד הנתבעת 2 ניתן פסק דין בהעדר התייצבות (בדיון שהתקיים בפני ביום 2.2.15) והבקשה שהגישה הנתבעת 2 לביטולו של פסק דין זה הועברה להכרעתי.

באשר לטענותיו הספציפיות של מר אלקיים בבקשתו הנכחית –

  • אכן, ביום 21.1.15 הוגשה בקשה "להגדלת חוב תביעה", ובו ביום ניתנה זכות תגובה לצדדים שכנגד ונקבע כי הבקשה תידון בדיון שנועד להתקיים מספר ימים לאחר מכן (ב-2.2.15).

    במעמד הדיון לא שב והעלה מר אלקיים את הבקשה, על אף שהתקיים דיון גם בשאלת מתן פסק דין כנגד הנתבעת 2 ובשאלת סכום פסק הדין שהתבקש (עמ' 8 לפרוטוקול).

    מר אלקיים חזר והעלה את הבקשה כחודש לאחר מועד הדיון (בקשה 45 בתיק), ובבקשתו זו ניתנה החלטה ביום 3.3.15.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה רכישת מנוי

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>