תא"מ 14342-06-14 סעיד ואח' נ' הייזלר
|
תא"מ בית משפט השלום ראשון לציון |
14342-06-14
8.2.2017 |
|
בפני הרשמת הבכירה: רבקה ארד |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעים: 1. סער סעיד 2. אלעד בוזגלו |
נתבע: דיין הייזלר |
| פסק דין | |
לפני תביעה לתשלום שכר טרחת עו"ד.
רקע עובדתי
-
התובעים הינם עורכי דין הנותנים שירותים משפטיים, בין היתר, בתחום המעמד האישי.
-
הנתבע, שהינו חירש אילם, פנה למשרד התובעים לצורך קבלת ייצוג בהליכים משפטיים שהתנהלו בינו לבין רעייתו, באותה עת, בביהמ"ש לענייני משפחה בראשון לציון. אין מחלוקת, כי בכל הפגישות שהתקיימו בין הצדדים, אביו של הנתבע, מר דושן הייזלר, ליווה את הנתבע, תרגם לבנו את הדברים ואף לקח חלק פעיל במו"מ שבין הצדדים.
-
אין מחלוקת כי הצדדים ניהלו מו"מ ממושך, במשך כחודש, במהלכו נפגשו מספר פעמים, עד שהגיעו להסכמות בנושא הייצוג ושכר הטרחה.
-
ביום 10.12.13 נחתם בין הצדדים הסכם שכר טרחה (נספח א' לכתב התביעה, להלן: ההסכם) לפיו התובעים ייצגו את הנתבע במספר עניינים המפורטים בסעיף 2 להסכם תמורת סך של 50,000 ₪ בתוספת מע"מ אשר ישולמו ב-6 תשלומים כמפורט בסעיף 4 להסכם.
-
הנתבע שילם לתובעים 2 תשלומים ראשונים בהתאם להסכם בסך כולל של 20,000 ₪. הנתבע לא שילם את התשלום השלישי שמועד תשלומו חל ביום 5.4.14.
-
ביום 8.4.14 שלחו התובעים לנתבע מכתב לפיו ככל ולא יוסדר התשלום השלישי תוך 3 ימים, יאלצו התובעים להגיש בקשה לשחרור מייצוג (נספח ד' לכתב התביעה).
-
הנתבע השיב בו ביום למכתב התובעים בו העלה טענות שונות (נספח ה' לכתב התביעה).
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|