תא"מ 10932-09-16 רוכמן נ' איי אי ג'י ישראל חברה לביטוח בע"מ
|
תא"מ בית משפט השלום תל אביב - יפו |
10932-09-16
21.11.2017 |
|
בפני הרשם: אבי כהן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת: נאוה רוכמן עו"ד עומרי אייליג |
נתבעת: איי אי ג'י ישראל חברה לביטוח בע"מ עו"ד יצחק לוזון |
| פסק דין | |
|
לפניי תביעה כספית מיום 6.9.16 ע"ס 54,853 ₪ שעניינה תגמולי ביטוח שתובעת מבוטחת ממבטחתה בגין נזקי רכב-רכוש בתאונת דרכים עצמית מיום 17.11.15. התביעה הוגשה והתבררה בסדר דין מהיר.
בפס"ד זה תידון השאלה, האם הנתבעת פטורה ממתן כיסוי ביטוחי בשל העובדה שהתאונה התרחשה בשעה שהנהג היה תחת השפעת סם שאותו צרך ברישיון או בשל טענת הנתבעת כי מדובר באירוע שהתרחש במתכוון.
הליכים עיקריים
ביום 6.9.16 הוגש כתב התביעה.
ביום 8.12.16 הוגש כתב ההגנה מקורי.
ביום 16.7.17 הוגש כתב הגנה מתוקן.
ביום 13.9.17 נערכה בפניי ישיבה מקדמית. בישיבה זו הודיעה הנתבעת כי אינה מתכוונת להתפשר בתיק זה. בישיבה זו הגיעו הצדדים להסכמה דיונית באשר לראיות שונות שהוגשו ובאשר לחקירת ואי-חקירת עדים שונים, כמתועד בפרוטוקול.
ביום 30.10.17 נערכה בפניי ישיבת הוכחות, שבה נשמעו ראיות הצדדים, ובכללן שתי עדויות מטעם התובעת (התובעת בעצמה ואח"כ מר י.מ., נהג הרכב) וכן עדות אחת מטעם הנתבעת (גב' חנה בריק לוין, עובדת מחלקת התביעות של הנתבעת). הישיבה הוקלטה כך שתמלול ההקלטה (מילה במילה) מהווה את פרוטוקול הישיבה (הישיבה הייתה ממושכת והפרוטוקול מחזיק קרוב ל- 100 עמודים). בתום הישיבה סיכמו הצדדים את טענותיהם בעל-פה והציגו אסמכתאות משפטיות שונות.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|