- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"ת 62857-11-16 חברת פרטנר תקשורת בע"מ נ' אגבאריה
|
ת"ת בית משפט השלום חדרה |
62857-11-16
19.1.2017 |
|
בפני הרשם: שמעון רומי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
משיבה / זוכה / תובעת : חברת פרטנר תקשורת בע"מ |
מבקשת / חייבת : חייאת אגבאריה |
| התנגדות | |
|
לביצוע תביעה על סכום קצוב בתיק הוצל"פ מס' 5057970916 |
הזוכה הגישה לביצוע כנגד החייבת תביעה על סכום קצוב ע"ס 6,777.00 ₪.
סכום התביעה סויג ע"י התובעת במילים "לצרכי אגרה בלבד".
עפ"י כתב התביעה התובעת שלחה לנתבע הודעות חיוב בגין שירותים שסיפקה לו, אך אלו לא שולמו, לכן נאלצה להפסיק את השירותים שסופקו לנתבע ומכאן התביעה, בגין מותר השירותים ו/או הציוד שסופקו לנתבע, לרבות "הוצאות ביול ומסירת מכתב ההתראה בסך 329.86 ₪ (סעיף 5 של כתב התביעה).
עפ"י האמור בסעיף 5 צורף לכתב התביעה נספח א', שהוא, "העתק ההסכם ו/או תדפיס דו"ח פעולות ופירוט יתרת החוב".
אין שום מסמך המסומן כנספח א', אולם ישנו תדפיס שכותרתו "ריכוז הזמנת ציוד" הנחזה להיות חתום ע"י נציג מכירות של התובעת והמבקשת ונושאת תאריך עריכתו, 9/2/2010.
בנוסף, מצורף דף הנושא כותרת "פורטל עורכי דין" מתאריך 7/8/2016, מכיל עמודות של מספרים ללא כל כותרת ולא ברור מה משמעותו, לפחות לח"מ.
התנגדות החייבת הוגשה בתוך המועד שבחוק והיא נסמכת בתצהיר המבקשת המצהירה גם לא עובדות אלא מסקנות בסעיפים 1 ו-2.
המבקשת מצהירה, כי באוקטובר 2015 או בסמוך למועד זה התקשר אליה אדם שזיהה ע צמו בשם ניצן, הזדהה כנציג התובעת והודיעה לה, כי מגיע לה חבילה עסקית של 4 מכשירי נוקיה בחינם, למקרה חירום, ללא תמורה מאחר והמבקשת לקוחה עסקית ויש לה 8 מכשירים.
בתשובה לשאלת המבקשת (סעיף 4 לתצהיר) שאלה מה ניתן לעשות במכשירים, שעה שיש לה כבר מכשירים והתשובה הייתה, תניחי אותם במגירה למקרה חירום.
הנציג, סעיף 5, הודיע, כי ידאג למסירת 4 מכשירים באמצעות שליח ובתשובה מסרה המבקשת לנציג המשיבה את הפרטים כולל מען. זמן מה לאחר מכן קיבלה המבקשת בבית דרישת חיוב כספי בסך 5000 ₪ בקירוב בגין הספקת המכשירים האמורים, הגם שנמסר לה שזה בחינם ומיועדים לחירום.
עם קבלת דרישת החיוב פנתה המבקשת לתחנת שירות לקוחות של התובעת באום אל פחם, שוחחה עם מנהל המקום, מר ויסאם והודיעה לו כי קיבלה דרישת תשלום עבור המכשירים לרמות שמר ניצן הנ"ל ענה לה, כי המכשירים הם בחינם.
מר ויסאם חייך ואמר, כי המכשירים הם בתמורה ולא בחינם, לכן ביקשה המבקשת ממנו לבטל את העסקה, אך האחרון אמר לה, כי לא ניתן לבטל את העסקה כיון שחלפו 15 יום מיום העסקה.
כך נודע למבקשת, כי המכשירים נשלחו אליה ונתקבלו הגם שלא נתקבלו.
על אי קבלת המכשירים הודיעה למר ויסאם הנ"ל לאחר מכן התקשרה אל שירות הלקוחות של התובעת, הודיעה להם על ביטול העסקה כיון שלא קיבלה את המכשירים ונענתה בכך שהעניין ייבדק. פניות חוזרות ונשנות לשירות הלקוחות של התובעת לביטול העסקה, לבדוק מה עלה בגורל המכשירים ומי קיבל אותם נענו בתשובת התובעת כי אלו נתקבלו ע"י המבקשת, המצהירה, כי לא קיבלה.
סעיף 15 מוצהר, כי ב"כ המבקשת פנה אל המשיבה והאחרונה העבירה לו באמצעות פקס תעודת משלוח בדבר אספקת מכשירי נוקיה אשר סופקו לאחות המבקשת, סמירה...על אף שלמבקשת אין אחות בשם כזה ואף לא עובדת בשם זה.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
