- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"ת 3280-01-14 רשות השידור/ המשרד הראשי נ' זידאן
|
בת"ת בית משפט השלום נצרת |
3280-01-14
18.3.2015 |
|
בפני הרשם: אלעד טל |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מבקש: רשות השידור/ המשרד הראשי |
משיבה: עלי זידאן |
| החלטה | |
-
לפניי בקשה לביטול החלטה שניתנה על ידי ביום 15.5.14, לפיה דחיתי את התנגדותו של המבקש לתביעה על סכום קצוב שהגישה כנגדו המשיבה – רשות השידור בגין חוב בסך 1,787 ₪ שהוא חב לה, לטענתה בגין החזקת מקלט טלוויזיה על פי חוק רשות השידור, התשכ"ה – 1965.
-
ביום 27.3.15 ניתן על ידי תוקף להסדר דיוני אליו הגיעו הצדדים במסגרתו התחייבה המשיבה לשלוח תוך 90 יום לביתו של המבקש סוקר על מנת לבדוק טענתו כי אינו מחזיק במקלט טלויזיה, כפי שטען בהתנגדותו. על פי ההסדר, היה ותימצא טלויזיה בביתו – תידחה ההתנגדות ובמידה ולא יימצא מקלט – תידחה התביעה על סכום קצוב.
-
ביום 15.5.14 הגישה המשיבה בקשה לדחיית ההתנגדות בשל אי עמידה בהסדר הדיוני לאחר שבביקור הסוקר בביתו של הנתבע מיום 12.5.14 אותרה טלויזיה, כאשר "דו"ח ביקור בית" צורף כאסמכתא לבקשה זו. לאור תוכן הדו"ח הוריתי ביום 15.5.14 על דחיית ההתנגדות.
-
ביום 16.7.14 הגיש המבקש בקשה לביטול החלטתי בטענה שלא ניתנה לו הזכות להגיב לבקשה לדחיית ההתנגדות. המשיבה הגיבה לבקשה זו ביום 30.7.14 וטענה כי דו"ח הסוקר מדבר בעד עצמו, הנתבע מודה למעשה כי נמצא מקלט בביתו ואין לו טענות הגנה כלשהן נוכח ההסדר הדיוני.
-
ביום 11.8.14 הוריתי על קיום דיון בבקשה במעמד הצדדים וב"כ.
6.לישיבה ביום 3.2.15 התייצב המבקש בלבד ללא עו"ד ובמהלך הדיון הודה כי קיימת בביתו טלוויזיה אשר לטענתו קיבל בירושה מאביו המנוח במסגרת חלוקת רכושו של האב בין בני המשפחה. הנתבע הפנה לדו"ח הסוקר בו נכתב במפורש כי: "יש לו מקלט מסוג JVC ישן ולא מחובר לממיר והוא משאיר המקלט זיכרון מאבא לדבריו".
7.ב"כ המשיבה טען מנגד כי היה על הנתבע להודיע לרשות השידור אודות קבלת מקלט טלוויזיה לרשותו ולחזקתו וכי היה עליו להודיע למשיבה על אי תקינות המכשיר על מנת להימנע מתשלום אגרה בגינו.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
