- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"ת 28579-04-15 עותמאן נ' עסאף
|
בת"ת בית משפט השלום עכו |
28579-04-15
22.6.2015 |
|
בפני הרשמת הבכירה: ודאד יונס |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מבקשים: סאלח עותמאן |
משיבים: אמיר עסאף |
| החלטה | |
לפני בקשה לעיכוב ההליכים בתיק הוצל"פ. על פי הנטען, ביום 10/02/15 או בסמוך לכך, נודע למבקש לראשונה אודות תיק ההוצל"פ עת הודיע לו מעבידו על קיום צו עיקול על משכורתו. וכי בתקופה הרלוונטית למועד המצאת האזהרה כפי שהיא מעודכנת בתיק ההוצל"פ המבקש לא שהה בארץ. כן טען כי התביעה אינה ראויה להידון בהליך תובענה על סכום קצוב מאחר והיא נסמכת על חשבונית מס שהתובע בעצמו ערך. מדובר בחשבונית המס הוצאה בכלל ע"ש מחמוד עסאף, ת.ז. *** , כאשר על פניו רואים כי שמו של המבקש הוסף על הדף שבו צילום של החשבונית הנ"ל ולא על החשבונית עצמה. עוד טען לסיכויי ההגנה מאחר והוא לא מכיר את המשיב, ומעולם לא התקיימו בינם קשרים מסחר כלשהם.
המשיב מתנגד לבקשה וטוען כי המבקש ידע אודות פתיחת תיק ההוצל"פ עד פנה בחודש 1/2015 לב"כ המשיב על מנת להסדיר את חובו. הטענה שהמבקש שהה בחו"ל במועד מסירת האזהרה לידיו לא נתמכה בכל אסמכתה. כן טען כי המבקש רכש מהמשיב חלקי חילוף והחשבונית בגין העסקה הופקה על שם אביו מאחר והרכב בגינו נרכשו חלקי החילוף היה רשום על שם האב. לטענתו, המבקש חתם על החשבונית התומכת בכתב התביעה ורשם את מספר זהותו לצד החתימה ואף נשא בחלק מעלות חלקי החילוף.
לאחר ששקלתי בטענות הצדדים אני מחליטה כדלקמן:
בהעדר אסמכתה התומכת בטענת המבקש כי במועד המצאת האזהרה לידיו כפי שמופיע בתיק ההוצל"פ שהה בחו"ל, הוא לא הרים הנטל להוכיח קיומו של פגם בהמצאה. טענת הנתבע כי אינו חתום על החשבונית התומכת בתביעה ולא התקשר בכל עסקה עם המשיב, עומדת בסתירה לגרסה שמסר המשיב בתגובה וההכרעה בין שתי גרסאות אלה מקומה בהליך גופו ולא בבקשה לעיכוב ההליכים.
לאור האמור ומתוך איזון בין האינטרסים של בני הצדדים מורה כי בכפוף להפקדת ערבון בסך של 2,000 ₪ יעוכבו ההליכים נגד המבקש בתיק הוצל"פ מס' 0825184123.
ניתנה היום, ה' תמוז תשע"ה, 22 יוני 2015, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
