חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"ת 25896-06-16 עיריית הרצליה נ' הגואל

: | גרסת הדפסה
בת"ת
בית משפט השלום הרצליה
25896-06-16
3.10.2017
בפני הרשם בכיר:
אדי לכנר

- נגד -
תובעת:
עיריית הרצליה
נתבעת:
אורה הגואל
פסק דין

בפניי בקשת רשות להתגונן לעניין חוב שצברה הנתבעת, בסך של 42,767 ₪, במרשמיה של התובעת כנגד תשלומי ארנונה.

רקע ועובדות

התובעת הינה עיריית הרצליה.

הנתבעת הינה תושבת העיר הרצליה אשר נמנעה מלשלם תשלומי ארנונה בזמן ששכרה דירות שונות בעיר.

כתב התביעה הוגש על סכום קצוב להוצאה לפועל כנגד הנתבעת. בתיק נתנה החלטה לאיחוד התיקים וכעת הצדדים מופיעים בפניי.

עולה כי החוב אשר לו טוענת התובעת, הינו בגין אי תשלום ארנונה לעיריית הרצליה בין השים 2001-2010 וזאת נכון לכתובת הנכס ברח' הרב קוק 77 הרצליה.

טענות התובעת

התובעת טוענת כי בין השנים 2001-2010 עת התגוררה הנתבעת בדירה ברח' הרב קוק 77 הרצליה, מס' פיסי 6527005000300, צברה הנתבעת חובות בגין אי תשלום ארנונה, מים וביוב על סך כולל של 192,186 ₪ ואילו התביעה הוגשה בגין חוב על סך 42,767 ₪ בלבד.

לטענת התובעת, אין ליתן לנתבעת רשות להתגונן שכן, הציגה התובעת נתונים לאי תשלומה של הנתבעת ואת החוב אותו צברה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>