חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"ת 24805-04-14

: | גרסת הדפסה
בת"ת
בית משפט השלום חיפה
24805-04-14
21.10.2015
בפני השופט:
אפרים צ'יזיק

- נגד -
תובעת:
עיריית חיפה ג'ובראן
עו"ד ג'ובראן
נתבע:
אלברט אברמוב אלקון
עו"ד אלקון
החלטה

  1. העניין שבפני, התנגדות הנתבע לתובענה אשר הוגשה כנגדו כתובענה לסכום קצוב, במסגרת הליכי הוצאה לפועל בתיק 02-53990-13-8.

  2. לפי המפורט בתובענה, הנתבע היה המחזיק של נכס מקרקעין המצוי ברח' הרצל 51 בחיפה, נכס ארנונה פיזי מס' 1096365, ובנוגע לנכס כאמור נצברה בהקשר של תקופת ההחזקה על ידי הנתבע (התקופה שעד סוף חודש ספטמבר 2007), יתרת חובה בחשבון ארנונה בהיקף של 19,653 ש"ח (נכון לשנת 2013).

  3. הנתבע הגיש התנגדות לביצוע התובענה; לדבריו הוא שכר מצד ג' (חברת הימנותא) מחסן לתקופה של 12 חודשים בתקופה שבין ינואר 2004 לינואר 2005, כאשר מלבד אותה תקופה, לא הייתה לו חזקה בנכס הנטען. הנתבע נשען על הסכם שכירות בקשר עם המחסן (הרצל 51, חלקה 26/3 בגוש 10863), וכן על הסכם שכירות מאוחר אשר נכרת ע"י צדדי ג' שאינם קשורים אליו, ובכך, לטענתו, מובהר כי בתקופות הנזכרות בכתב התביעה ובחשבון הארנונה, לא החזיק בנכס הרלוונטי.

  4. במסגרת חקירתו של העד, התברר כי בכתובת הרלוונטית, הנתבע שכר שני נכסים ולא נכס אחד (לנכס אשר שכר מהימנותא קרא "מחסן", ולנכס הנוסף, אשר נשכר מצד ג' (שטיינמץ) קרא "חנות"). עוד התברר, כי כל טענות ההגנה של הנתבע, התייחסו למחסן, ובכלל זאת, הסכם השכירות, דמי השכירות ותקופת החזקה, ולמעשה כלפי הנכס לו קרא "חנות", לא העלה כל טענת הגנה.

  5. מעיון בחשבונות השנתיים המעידים על התפתחות החיוב, עולה כי הכתובת המפורטת הינה הרצל 51/8, קרי, תת חלקה 8, שאינה אותו מחסן, אשר נזכר בהסכם אשר הוצג, כתת חלקה 3.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>