ת"ק 7467-11-14 משיעל נ' עטאללה
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות קריות |
7467-11-14
29.7.2015 |
|
בפני הרשם בכיר: נדים מורני |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובע: בדור משיעל |
נתבע: נסיף עטאללה |
| פסק דין | |
1.התובע הינו בעל עסק לחלקי חילוף לרכבים משומשים הנמצא באזור התעשייה בשפרעם ואילו הנתבע הינו בעל מוסך הנקרא מוסך אשלג הנמצא בחיפה.
2.התובע הגיש תביעה קטנה כנגד הנתבע על סך 13,564 ₪.
3.התובע טען בתביעתו שהנתבע רכש מאצלו חלקי חילוף לרכב כמפורט בתעודת משלוח מספר 025 מיום 10.8.13 בסכום כולל של 10,856 ₪ אשר לא שולם (להלן:"תעודת המשלוח").
4.אין מחלוקת בין הצדדים שהנתבע רכש בעסקה קודמת מנוע משומש לרכב מדגם סוזוקי בלינו תמורת סך של 1,180 ₪ אשר שולם על ידו כמפורט בחשבונית מספר 680 מיום 5.3.13 (להלן: "המנוע הראשון").
5.תעודת המשלוח מיום 10.3.13 כללה גם מנוע מדגם סוזוקי בלינו במחיר של 1,700 ₪ +מע"מ (להלן: "המנוע השני"). הנתבע בכתב ההגנה ובעדותו התכחש לטענת התובע אשר לפיה נמכר לו המנוע השני.
6.הנתבע הודה בעדותו בכתב ההגנה שרכש מאצל התובע את יתר הפריטים שצוינו בתעודת המשלוח, למעט כנף אחד ומאוורר של המצנן וטען שתמורת המוצרים הנ"ל סוכם שישלם לתובע סכום כולל של 4,500 ₪+מע"מ.
7.הנתבע טען בכתב ההגנה שסט הכריות שרכש מאצל התובע שכולל גם מחשב וחגורות לא היה תקין ונאלץ לרכוש סט אחר מאדם אחר ואף הוא מוכן להחזיר את סט הכריות שנרכש מהתובע לאלתר.
8.התובע תבע בגין המוצרים לפי תעודת המשלוח למעט המנוע השני סך של 7,500 ₪+מע"מ.
9.המחלוקות בין הצדדים הינן סביב השאלה אם הנתבע קנה מאצל התובע את המנוע השני ומה עלות יתר המוצרים שנרכשו בפועל על ידו (7,500 ₪+מע"מ בהתאם לגרסת התובע או 4,500 ₪ כטענת הנתבע) וכן סביב השאלה אם כריות האוויר שנמכרו לנתבע היו תקינות או לא.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|