חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

בן חור ואח' נ' אלפסי ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות באר שבע
44267-03-17
30.12.2017
בפני הרשמת הבכירה:
ליאורה אדלשטיין

- נגד -
התובע/הנתבע שכנגד:
משה בן חור
הנתבע/התובע שכנגד :
אדיר אלפסי
פסק דין
 

 

  1. לפני תביעה בסך 9,484 ₪ ותביעה שכנגד בסך 16,700 ₪. היות וכל אחד מהצדדים תובע, אגדיר אותם כמשכיר (מר בן חור) ושוכר (מר אלפסי).

  2. טענות המשכיר :

  3. המשכיר טוען כי השכיר לשוכר יחידת דיור הנמצאת בקומה שנייה בביתו לתקופה של שנה החל מה-1.9.16 תמורת 1,800 ₪ בחודש.

  4. השוכר הבטיח למשכיר לשמור על ניקיון הדירה ועל שקט, אולם לא עמד בהבטחתו ונהג לקיים מפגשים חברותיים בלוויית מוזיקה רועשת ועישון נרגילות, תוך השלכת האפר להשלכת בית המשכיר.

  5. באחד הלילות אף דפקה המשטרה על דלתו וחיפשה את השוכר.

  6. פניותיו של המשכיר לשוכר ולזוגתו לא הועילו, והם המשיכו בהתנהגותם ואף דיברו אל המשכיר בצורה פוגעת ומזלזלת.

  7. חודש לאחר כניסת השוכר ליחידה, כתב לו המשכיר מכתב ובו ביקש ממנו לפנות את הנכס עד סוף החודש, עקב התנהגותו. אולם השוכר המשיך לגור ביחידת הדיור עד ה-21.2.17, ואז עזב מבלי לאפשר למשכיר לבדוק את מצב היחידה, תוך שהוא מותיר חוב של שני חודשי שכירות.

  8. כשנכנס המשכיר לדירה, גילה בה הרס ונזק שנעשה בזדון. המשכיר צירף תמונות.

  9. הפיצוי הנתבע מורכב מהפריטים הבאים:

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>