ת"ק 36122-12-15 מרקובסקי נ' פלאפון תקשורת בע"מ
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות נתניה |
36122-12-15
31.5.2016 |
|
בפני הרשמת: הבכירה – יפעת אונגר ביטון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובעת: יבגניה מרקובסקי |
הנתבעת: פלאפון תקשורת בע"מ |
| פסק דין | |
|
בפני תביעה קטנה, על סך 15,000 ₪, לפיצוי בגין 15 שיחות טלפוניות שקיבלה התובעת מהנתבעת, ומהוות לשיטתה הטרדה שלא כדין.
טענות התובעת
לטענת התובעת, בחודשים יולי 2015 ועד פברואר 2016 התקבלו 15 שיחות טלפון מטעם הנתבעת, שמטרתן להציע לתובעת להימנות עם לקוחות הנתבעת.
אין חולק, כי במרבית התקופה הנ"ל כבר נמנתה התובעת על לקוחותיה של הנתבעת. לטענת התובעת, בכל אחת מהשיחות הללו, ביקשה להסיר אם שמה מרשימת התפוצה של הנתבעת, משום שהפניות השיווקיות אליה אינן רלוונטיות עבורה. אך, חרף בקשותיה החוזרות ונשנות, השיחות לא פסקו. בהתאם לכך, התובעת דורשת פיצוי בסך 1,000 ₪ בגין כל אחת מהשיחות המטרידות.
התובעת מבהירה, שבכתב התביעה המקורי טענה ל- 18 שיחות, אולם, היא מאשרת ששלוש מהן היו שיחות בנושאי מתן השירות לגופו. לפיכך, תוקנה התביעה כאמור לעיל, ואף הוקטן סכום התביעה.
התובעת טוענת כי בשיחות הנ"ל, הנתבעת עברה על סע' 1 ו-2 לחוק הגנת הפרטיות, תשמ"א – 1981, סע' 30 לחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב – 1982, וסע' 3(ב) לחוק הגנת הצרכן, תשמ"א-1981.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|