לפני תביעה שעניינה תאונת דרכים שאירעה ביום 17.12.13 בירושלים.
במועדים הרלבנטיים לכתב התביעה היה התובע הבעלים של רכב מ.ר. 5056450 (להלן: "רכב התובע").
הנתבע 1 היה במועדים הרלבנטיים הנהג ברכב מ.ר. 3407376 (להלן: "רכב הנתבעים"). הנתבעת 2 היא מבטחת רכב הנתבעים.
מוסכם בין הצדדים כי ביום 17.12.13 אירעה התנגשות בין הדלתות השמאליות של רכב התובע לבין רכב הנתבעים. המחלוקת בין הצדדים הינה בשאלת החבות.
גרסת התובע הינה כי נסע ברח' כנפי נשרים בנתיב האמצעי. רכב הנתבעים, אשר נסע בנתיב השמאלי, סטה לנתיב נסיעת רכב התובע ופגע ברכב בתובע בצדו השמאלי בדלתות השמאליות.
גרסת הנתבעים לאופן התרחשות התאונה היא שונה. לגרסתם, רכב הנתבעים נסע בנתיב השמאלי. לפתע, רכב התובע פנה במהירות לרח' כנפי נשרים וסטה לנתיב נסיעת רכב הנתבעים. בהמשך, סטה התובע פעמיים נוספות לנתיב נסיעת רכב הנתבעים. על מנת שלא להתנגש בערימת שלג, שהיתה לאורך אי התנועה ומחשש לתאונת שרשרת, נאלץ הנתבע להסיט את רכבו ימינה ועל כן אירעה ההתנגשות.
דיון והכרעה
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.