ת"ק 20113-06-14 - פסקדין
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות קריות |
20113-06-14
27.5.2015 |
|
בפני השופט: דאוד מאזן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובע/נתבע שכנגד: דוד יעיש אלמלך |
נתבעים/תובעת שכנגד: 1. שרית יגר 2. הכשרה חברה לביטוח בע"מ |
| פסק דין | |
|
בפני תביעה בגין נזק רכוש שנגרם לרכבי הצדדים במהלך תאונה ליום 14.2.14 .
רקע עובדתי:
התובע הינו הנהג והבעלים של רכב מספר רישוי- 16-012-64, נתבעת מספר 1 הינה הנהגת והבעלים של רכב מספר רישוי 72-445-51, שהיה מבוטח בביטוח צד ג' אצל נתבעת מספר 2.
תיק זה היה קבוע להוכחות ביום 10.3.15 , מאחר והתייצבו לאותה ישיבה התובע, ונציג נתבעת מספר 2, לאחר ששמעתי את התובע, ניתן על ידי פסק דין כנגד נתבעת מספר 1, במסגרתו חייבתי את הנתבעים , ביחד ולחוד, במלוא סכום הנזק ע"פ כתב התביעה.
נתבעת מס' 1 לא השלימה עם פסק הדין, והגישה בפני בקשה לבטל את פסק הדין, וכן בקשה להארכת מועד להגשת כתב הגנה. קיימתי דיון בבקשה ביום 18.5.15, ולאחר ששמעתי את הצדדים ביטלתי את פסק הדין נגד הנתבעות וקבעתי ישיבה לשמיעה התביעה ליום 25.5.15.
נתבעת מס' 2 ביקשה להיות מיוצגת ע"י עורך דין מטעמה. בהחלטה שניתנה באותו יום דחיתי את הבקשה בהיעדר כל נימוקים מיוחדים לאפשר התרת ייצוג בתיק כה פשוט. למרות זאת, ב"כ הנתבעת בחר להתייצב אתה בשתי הישיבות, הן בבקשה לביטול והן בישיבת ההוכחות .
לאחר ביטול פסק הדין ומבלי לקבל רשות, הוגש ביום 18.5.15, כתב תביעה שכנגד על ידי נתבעת מס' 2 . לא ברור אם כתב התביעה הומצא לצד השני, אך נוכח העובדה כי מדובר באותם צדדים ובאותה תאונה, פסק דיני מתייחס הן לתביעה והן לתביעה שכנגד.
טענות התובע:
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|