ת"צ 62060-03-15
|
ת"צ בית המשפט המחוזי חיפה |
62060-03-15
6.10.2015 |
|
בפני השופט: יגאל גריל |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקש: : רונן וילק נפתלי גולן עו"ד נפתלי גולן |
המשיבה: ג. ויליפוד אינטרנשיונל בע"מ עו"ד אוהד אנטמן ואח' |
| פסק דין | |
|
א.בפניי בקשה לאישור הסתלקות מבקשה לאישור תובענה כייצוגית, לפי סעיף 16 של חוק תובענות ייצוגיות, התשס"ו-2006.
ב.המבקש הגיש תובענה כנגד המשיבה ובקשה לאישורה כייצוגית, על בסיס פרסומים של המשיבה עצמה לפיהם המוצר פתיתי תירס קלויים קורנפלקס 750 גרם תוצרת Hahne גרמניה, ברקוד 7290010259694 אצוות ייצור -05285 14L ו- 14L 05286 (להלן: "המוצר"), עלול היה להכיל רעלן פטרייתי.
ג.לאחר הגשת תגובת המשיבה שוחחו ביניהם באי כח הצדדים והובהר למבקש כי מדובר היה בחשד בלבד, ומעולם לא נקבע כי אכן היה פגם במוצר.
כמו כן הבהירה המשיבה, שעקב הפרסום ולמען הזהירות בלבד היא פעלה לאיסוף המוצר והשמדתו ובסך הכל הושמדו למעלה מ-98% מן המוצרים של הסדרות הרלוונטיות לבקשה.
ד.המבקש הגיע לכלל מסקנה שאין הצדקה מבחינתו ומבחינת הקבוצה אותה הוא מבקש לייצג בתביעתו להמשיך בניהול ההליך כנגד המשיבה.
ה.הצדדים פונים בבקשה מוסכמת לבית המשפט שבקשת האישור תימחק ללא צו להוצאות, והתביעה האישית של המבקש כנגד המשיבה תידחה ללא צו להוצאות.
ו.מבוקש, כי הסתלקות המבקש לא תהא כרוכה בפרסום הודעה כלשהי.
ז.המבקש ובא כוחו מתחייבים שלא להגיש ולא להיות שותפים או מעורבים בפעולה ישירה או עקיפה בכל הליך כנגד המשיבה או מי מטעמה, בקשר למוצר נשוא בקשת האישור.
ח.המבקש ובא כוחו אף הגישו תצהירים מהם עולה שהם לא קיבלו ולא יקבלו מן המשיבה כל טובת הנאה בקשר עם בקשת האישור.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|