- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"פ 53170-06-14 מדינת ישראל נ' עוויס ואח'
|
ת"פ בית משפט השלום ירושלים |
53170-06-14
26.12.2016 |
|
בפני השופטת: ג'ויה סקפה שפירא |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מאשימה: מדינת ישראל עו"ד רועי קרדי |
נאשמים: 1. אשרף עוויס 2. מען עוויס עו"ד אברהים עיאד |
| הכרעת דין | |
|
לנאשם 2 |
-
הנאשם 2 (להלן גם: "הנאשם") מזוכה מעבירת האיומים.
-
הנאשם מואשם בכתב אישום מתוקן, בעבירות תקיפה הגורמת חבלה של ממש ואיומים.
-
על פי המתואר בכתב האישום המתוקן, ביום 27.6.12, סמוך לשעה 20:30, נערכה אזכרה ב"מערת גור" שבהר הזיתים. אדם שהגיע למקום ניסה להזיז ארון קבורה. המתלונן י.ק. העיר לאותו אדם על מעשיו והנאשם השליך לעבר המתלונן מוט ברזל שפגע ברגלו. בהמשך הנאשם היכה את המתלונן במכת אגרוף בידו השמאלית וכתוצאה מכך נגרם למתלונן סימן חבלה בידו. לאחר שהנאשמים 1 ו – 2 נעצרו על רקע האירוע האמור, ובעת ששהו בתא המעצר בבית משפט השלום, החלו לקלל עצורים ששהו יחד עמם בתא המעצר. אחד העצורים, נ.ס., העיר לנאשמים על כך, ובתגובה איים עליו הנאשם כי ישבור לו את כל העצמות ויפרק אותו. הנאשם 1 תקף את מר ספרא והנאשם 2 אמר לו "אני אזיין אותך".
-
הנאשם 1 הואשם בכתב האישום המקורי בעבירת איומים ואילו הנאשם 2 בעבירות תקיפה הגורמת חבלה של ממש ביחס לאירוע שאירע ב"מערת גור", ותקיפה סתם ביחס לאירוע בתא המעצר, זאת הגם שעובדות כתב האישום המקורי ייחסו לנאשם 1 את מעשי התקיפה בתא המעצר. בדיון שהתקיים ביום 20.12.15 בפני כב' השופט שמעוני, במסגרת "יום מוקד" הודה הנאשם 1 בעבירת האיומים שיוחסה לו בכתב האישום המקורי, הורשע ונגזר דינו. משפטו של הנאשם 2 הוסיף להתנהל לפני. במועד שמיעת הראיות ביקשה המאשימה לתקן את כתב האישום כך שהוראת החיקוק שתיוחס לנאשם 2 בכתב האישום המתוקן תשונה מתקיפה סתם לאיומים. בקשת התביעה התקבלה וכתב האישום תוקן.
-
מרבית ראיות התביעה הוגשו בהסכמה. מטעם התביעה הוגשו הודעת הנאשם המשטרה, זכ"ד שכתב הסוהר צבי מזרחי והודעה שנגבתה ממנו, מזכרים שכתב החוקר יעקב אהרוני, הודעה ודו"ח פעולה של השוטר מוניר בדר והודעתו של המתלונן נ.ס.. בנוסף העיד מטעם התביעה המתלונן י.ק.. מטעם ההגנה העיד הנאשם בעצמו.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
