- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"ט 10588-07-15 פונטה נ' אביטבול
|
ת"ט בית משפט השלום אילת |
10588-07-15
30.5.2016 |
|
בפני השופט: ליאור ברינגר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובע/מבקש: יחיאל פונטה |
נתבעת/משיבה: שגית אביטבול |
| החלטה | |
בבקשה לביטול פסק דין |
תחילתו של תיק זה בהגשת התנגדות לביצוע שטר מצד הנתבעת.
התיק נקבע לדיון בהתנגדות ,במועד הדיון לא התייצב התובע על כן הוריתי כי ההתנגדות מתקבלת ותיק ההוצאה לפועל ייסגר.
ביום 1.2.2016 הגיש המבקש בקשה לביטול פסק דין בטענה כי לא היה מודע למועד הדיון.
לטענת התובע היה מודע למועד הדיון הראשון שנקבע (13.1.2016), אך לא היה מודע ליתר ההחלטות המורות על שינוי המועד, לרבות החלטתי מיום 27.7.2015 לפיה הדיון הוקדם ליום 9.12.2015.
לדידו, ההחלטה המורה על הקדמת מועד הדיון הודבקה ביום 13.10.2015 בכתובת לא נכונה , "רח' עין גדי 19/21" כאשר הוא אינו מתגורר בה עוד מחודש יולי 2015 מאחר והדירה נמכרה. עוד טוען כי הוא התובע בתיק ועל כן אין לו שום אינטרס לא להגיע לדיון.
לתגובת המשיבה צורפה תמצית רישום ממשרד הפנים מיום 15.3.2016 על פיה כתובתו הרשמית של המבקש היא ברח' עין גדי 19/21 וזאת בניגוד לאמור בבקשה. המשיבה עותרת לדחיית בקשת המשיב בטענה כי ההמצאה בוצעה כדין.
אשר להעדר התייצבות לדיון מטעם המבקש, עיון באישור המסירה של ההחלטה המורה על הקדמת מועד הדיון מראה כי היא הודבקה בכתובתו המעודכנת של המבקש במשרד הפנים. טענת המבקש כי הכתובת אינה נכונה אינה מקובלת עליי שעה שזוהי כתובתו הרשמית במשרד הפנים וככל ועבר דירה היה עליו לעדכן את כתובתו. עם זאת, המבקש כאמור הינו התובע בתיק ועל כן מקובלת עליי העמדה לפיה אין לו כל אינטרס שלא להתייצב לדיון ועל כן אני קובע כי אי עדכון כתובתו בבית המשפט אינה אלא טעות אנוש.
לגופו של עניין, בין הצדדים ישנה מחלוקת עובדתית בכל הנוגע להסכם שנחתם ביניהם ושבגינו ניתנו השיקים אשר הוגשו לביצוע בהוצאה לפועל, טענות אשר לא נבדקו שעה שהמבקש לא התייצב לדיון ועל כן הותרת פסק הדין על כנו תגרום לעיוות דין.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
