חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"א 8837-06-12 נציגות הבית המשותף ואח' נ' רסיטל השרון חברה לבנין והשקעות בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
8837-06-12
9.9.2015
בפני השופטת:
כרמלה האפט

- נגד -
התובעים:
נציגות הבית המשותף ו- 73 אח'
הנתבעת :
רסיטל השרון חברה לבנין והשקעות בע"מ
פסק דין

 

 

בפניי תביעה לפיצוי כספי בשל ליקויי בנייה ברכוש המשותף בשני בתים משותפים.

 

 

רקע:

 

  1. התובעים הינם רוכשי הדירות בבתים המשותפים של שני בניינים הנמצאים ברחוב הציונות 9 והציונות 11 בהוד השרון, הידועים גם כ"פרויקט רסיטל על הפארק", אשר קיבלו את החזקה בדירותיהם במהלך החודשים יוני – ספטמבר 2007. אליהם הצטרפה כתובעת גם נציגות הדיירים (להלן: "פרויקט רסיטל", "הדירות" ו-"מועד מסירת החזקה" בהתאמה).

     

  2. בפרויקט רסיטל שני בניינים בני 6 קומות כל אחד, אשר נבנו מעל קומת כניסה, מרתף המשמש כחנייה, מחסנים ומועדון דיירים (להלן: "הבניינים" ו-"הרכוש המשותף" בהתאמה).

     

  3. הנתבעת והמודיעה לצדדי ג', היא חברה יזמית אשר הקימה את פרויקט רסיטל, שיווקה אותו כפרויקט מגורים יוקרתי ואף מכרה את הדירות לתובעים.

     

  4. צד ג' 3, ראבי חברה קבלנית לבניין בע"מ, הייתה ה"קבלן המבצע", והיא אשר בנתה בפועל את הבניינים, בין בעצמה ובין באמצעות קבלני משנה, עבור הנתבעת (להלן: "הקבלן המבצע" או "חברת ראבי").

     

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

חזרה לתוצאות חיפוש >>