ת"א 8033-09-10 יונה כהן ואח' נ' חמדאן ואח'
|
ת"א בית משפט השלום חדרה |
8033-09-10
1.1.0001 |
|
בפני השופט: אמיר סלאמה |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובע/נתבע שכנגד: ניסן יונה כהן |
נתבע/תובע שכנגד: נסר חמדאן |
| החלטה | |
|
בהמשך לישיבת יום 21.3.2016 הנני ממנה בזאת כמומחה מטעם בית המשפט את המהנדס מוטי מינוסקין מרחוב גבורות 3 בכפר סבא, טלפון: 09-7443160.
המומחה יתבקש לחוות דעתו לגבי טענת התובע לקיום ליקויים בבית מושא התביעה; עלות תיקונם; ובמידת האפשר למקורם של ליקויים אלו.
הצדדים ימציאו למומחה, עד לתאריך 21.4.2016, את כל המסמכים הרלוונטיים לרבות כתבי טענות,חוות דעת וכל מסמך שיידרש על-ידי המומחה.
תוך אותה תקופה יפנו בעלי הדין למומחה כדי לתאם עימו ביקור בנכס נשוא התביעה. בביקור רשאים להיות נוכחים בעלי הדין, פרקליטיהם ומומחים מטעמם, אולם ריבוי הגורמים המעורבים לא יעכב את הביקור או כל מפגש אחר עם המומחה. היה והמומחה יסבור כי נוצר קושי בתאום ביקור עם כל הגורמים הנ"ל, הוא יקבע מועד עליו ייתן לפרקליטים או בעלי הדין הודעה מוקדמת של 10 ימים לפחות.
מובהר בזאת, כי אי הופעתו של צד או מי מטעמו במועד שנקבע לא תעכב את הביקור ואת המשך ההליכים בפני המומחה.
שכרו של המומחה יקבע על ידו, והוא ישולם בשלב זה, מחציתו בידי התובע ומחציתו בידי הנתבע. על המומחה לדאוג לגביית שכרו בטרם יחל את עבודתו.
המומחה מתבקש ליתן חוות דעתו, ערוכה על פי סעיף 24(א) לפקודת הראיות [נוסח חדש] התשל"א-1971, תוך 60 ימים מרגע קבלת מלוא המסמכים לידיו, אולם רק לאחר שישולם לו שכר טרחתו.
היה ויהיו למי מהצדדים שאלות הבהרה למומחה, הן יוגשו לו תוך 15 יום ממועד קבלת חוות דעתו והמומחה מתבקש להשיב לשאלות אלה תוך 15 יום נוספים.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|