ת"א 6125-10-17 אבו חמד נ' אסדי את בדיחי אלקטרו מכניקה מערכות בע"מ
|
ת"א בית המשפט המחוזי חיפה |
6125-10-17
7.11.2017 |
|
בפני השופט: נאסר ג'השאן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקש: סעיד אבו חמד |
המשיבה: אסדי את בדיחי אלקטרו מכניקה מערכות בע"מ |
| החלטה | |
|
1.בקשה למתן צו זמני לעיכוב ביצוע פסק דין שאישר הסכם פשרה בת.א (מחוזי חיפה) 23855-12-15 שניתן על-ידי כב' השופט ג'יוסי ביום 8.2.2016 (להלן : "פסק הדין"), וזאת עד להכרעה בתביעה מושא תיק זה שהגיש המבקש בגדרה עתר הוא לביטול פסק הדין.
2.המבקש טוען כי נודע לו על פסק הדין שניתן בעניינו (שכאמור אישר הסכם פשרה בין המבקש לבין המשיבה) בחודש 5/2017 וביום 9.5.2017 הוא הגיש בקשה במסגרת ת"א 23855-12-15 לביטולו של פסק הדין ולעיכוב ביצועו. לאחר שבית המשפט נתן צו במעמד צד אחד לעיכוב ביצוע פסק הדין, ביום 14.9.2017 התקיים דיון במהלכו הציע בית המשפט כי הבקשה לביטול פסק הדין תימחק. הצדדים הסכימו להצעת בית המשפט והבקשה נמחקה אגב חיוב המבקש בהוצאות משפט .
3.כאמור, המבקש הגיש "תביעה לביטול פסק דין" בגדרו של תיק זה ובה עתר לבטל פסק הדין. לצד הבקשה, הגיש הוא הבקשה שלפניי, לעיכוב ביצוע פסק הדין עד להכרעה בתביעתו.
השתלשלות העניינים שאינה שנויה במחלוקת:
4.בטרם נסקור טענות המבקש, שלשיטתו מצדיקות ביטול פסק הדין ועיכוב ביצועו עד להכרעה בתובענה, נביא את השתלשלות העניינים, שאינה שנויה במחלוקת בין הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|