חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"א 57238-07-14 ביבי נ' באוקטו ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום קריית גת
57238-07-14
29.10.2014
בפני סגן נשיא:
השופט אור אדם

- נגד -
תובעת:
קלרה קרין ביבי
עו"ד גדעון פנר
נתבעים:
1. איאזו באוקטו
2. איילון חברה לביטוח בע"מ

עו"ד א. רחמני
החלטה
 

 

  1. זוהי החלטה בבקשת התובעת, למינוי מומחים רפואיים, לצורך מתן חוות דעת רפואיות בשאלת הנכות הרפואית, בתביעה לפי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים תשל"ה 1975.

  2. התובעת הגישה תביעה לפיצויים בגין פגיעתה בתאונת דרכים שאירעה לטענתה ביום 10.11.13.

  3. התובעת ביקשה למנות מומחים רפואיים בתחומים: האורתופדי, הנוירולוגי והפלסטי. לטענתה, היא סובלת עקב התאונה מסימפטומים שונים כאמור במסמכים הרפואיים אשר צורפו לבקשה.

  4. הנתבעת התנגדה לבקשה. לטענתה, התיעוד שצורף הינו חלקי ועל התובעת להגיש תיעוד נוסף. מצבה של התובעת הנו תוצאה של תאונות או מחלות קודמות. אין הצדקה למינוי מומחה בתחום האורתופדי. מדובר בפגיעה קלה. אין גם הצדקה למינוי נוירולוג בהעדר ממצאים. אין הצדקה למינוי מומחה פלסטיקאי, לאור היעדר קיומה של תמונה המדגימה את הצלקת הנטענת וכן מהמסמכים עולה כי מדובר בחתך שנתפר ולא הותיר אחריו סימנים. מאז ועד היום אין עדות לטיפולים כלשהם.

  5. לאחר שעיינתי בבקשה, בתגובת הנתבעת, בכתב התביעה על נספחיו ובמסמכים הרפואיים שצורפו לבקשה, התרשמתי כי קיימת ראשית ראיה לעניין חלק מהתחומים המבוקשים. לפחות באשר לאורתופדיה ולנויורלוגיה, יש תיעוד רפואי המקים ראשית ראיה. לא מצאתי לנכון בשלב זה להורות על מינוי פלסטיקאי אם כי אורה לאורתופד שימונו לחוות דעתם בתחום זה.

  6. לפיכך אני מורה על מינויו של ד"ר שי שבת, מרח' רמב"ם 47 גבעתיים ט"ל 03-7324473 כמומחה רפואי מטעם בית משפט בתחום האורתופדי.

    כמו כן, אני מורה על מינויו של ד"ר ברג מונל, מרח' ברשטיין 38 ראשון לציון ט"ל 03-9647504 כמומחה רפואי מטעם בית המשפט בתחום הנוירולוגי.

  7. המומחים יקבעו ממצאים לגבי מצבה הרפואי של התובעת בעקבות האירוע מיום 10.11.13 ובמיוחד יתייחסו לסוגיות הבאות:

    • האם לוקה התובעת כיום בנכות, ואם כן, לאיזה תקופה ומה שיעור הנכות. ככל שהיו נכויות זמניות בסמוך לתאונה, יקבעו המומחים את משכן וגובהן.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>