- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"א 56722-07-15 בן דוד נ' רווח
|
ת"א בית משפט השלום חיפה |
56722-07-15
13.11.2016 |
|
בפני השופט: אהרון שדה |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מבקשים: איתמר בן דוד |
משיבים: יעקב רווח |
| החלטה | |
לאחר עיון בבקשה, בתגובה ובתשובה לתגובה הגעתי למסקנה כי החיסיון על דו"ח החקירה שערך הנתבע עבור בנק הפועלים שריר ותקף כל עוד התנהלו, מתנהלים או יתנהלו בין התובע ומי מטעמו ולבין הבנק הליכים משפטיים בעלי רלבנטיות לדו"ח. הנתבע כאן איננו בעל זכות חיסיון ולא רק זאת, הדו"ח הוא דו"ח שנערך על ידו ומצוי בידיו ובעל רלבנטיות לדיון כאן כך שהוא בהחלט מסמך שלכאורה חובה על הנתבע לגלותו במסגרת גילוי ועיון במסמכים.
אינני יודע או מבין מה פשר אותו מכתב נספח 4 שצורף לתגובת בנק הפועלים ואינני רואה בשלב זה קונסטרוקציה משפטית בה התובע יכול להגיש תביעה נוספת כנגד הבנק גם בשל מיצוי הסעדים בהליך הקודם שהתקיים ביניהם (לרבות תביעת התובע כנגד הבנק) וגם מטעמי התיישנות.
יתרה מכך, התובע עצמו טוען בתשובתו (אם כי לא באופן מפורש) שאת הבנק לא ניתן עוד לתבוע וכי טענת הבנק בדבר "הליכים עתידיים הינה רק אמתלה ריקה מתוכן לאי גילוי המסמכים הדרושים".
מכל מקום, כדי לפגוע בחיסיון של בנק הפועלים יש להבטיח כי הבנק לא יינזק ומשכך הכדור עובר למגרשו של התובע וככל שהתובע יגיש תצהיר לתיק זה אשר יועבר לבנק ובו הוא מצהיר ומתחייב שלא יגיש כנגד בנק הפועלים תביעה כלשהי הנוגעת למערכת היחסים שהייתה ביניהם או הנוגעת באופן ישיר או עקיף לדו"ח החקירה או הנוגעת באופן כלשהו לתוצאות ההליך כאן, אזי תינתן החלטה המורה לנתבע לגלות את דו"ח החקירה.
אם עדיין מתכנן התובע לתבוע את בנק הפועלים בעילה כלשהי שיש לה קשר כלשהו ולו הקלוש ביותר לפרשה נשוא תיק זה או מערכת היחסים שהייתה ביניהם, שיסתדר ללא הדו"ח.
ככל שלא יוגש תצהיר כאמור תוך 7 ימי עבודה, תידחה הבקשה לגילוי הדו"ח והצדדים יגישו את תצהירי העדות הראשית.
ניתנה היום, י"ב חשוון תשע"ז, 13 נובמבר 2016, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
