חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"א 55260-03-14 דמארי נ' צברי ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום פתח תקווה
55260-03-14
13.11.2014
בפני השופטת:
ריבה שרון

- נגד -
התובע :
חגי דמארי
עו"ד אריאל כוכבי ואח'
הנתבעים:
1. אליהו חברה לביטוח בע"מ
2. מיכאל צברי - יעקוב לביא ואח'

עו"ד יעקוב לביא ואח'
החלטה
 

 

1.התובע- יליד 11/87, היה לטענתו מעורב בת.ד נשוא התביעה מיום 5/4/12 (להלן: "התאונה"). לאחר שעיינתי במסמכים הרפואיים שהוצגו ובחנתי את טענות הצדדים , מצאתי שיש ראשית ראיה למינוי מומחה בתחום האורתופדיה , מחמת הספק וכדי שלא לחסום את בירור טענותיו שברפואה.

 

2.אני ממנה כמומחה מטעם בית המשפט בתחום האורתופדי את ד"ר נסים אוחנה (להלן:

"המומחה"). המומחה יואיל ליתן חוות דעת בעניינו של התובע בקשר עם התאונה, לקבוע אם קיים קשר סיבתי בינה ובין תלונותיו והטיפולים שעבר בתחום המינוי- חלקם או כולם, האם נותרה נכות, תוך התייחסות לנכויות זמניות ולנכות צמיתה, אם בכלל, להתייחס לשאלת הצורך בטיפולים עתידיים- מהותם, תדירותם, עלותם וכיו"ב. הכל- בשים לב אף לרקע הרפואי ותוך התיחסות לנכות כוללת בתחום האורתופדי, ככל שיש כזו.

 

3.למניעת תקלות,- מתבקשים המומחה והצדדים לבחון כבר עתה ולהודיע (רק) אם קיימת מניעה אובייקטיבית ממשית שבגינה יש מקום לשקול את מימוש המינוי בתיק זה. בהעדרה- יצוין הדבר בפתח חוו"ד.

 

4.בשכ"ט המומחה ובעלות בדיקות עזר לצורך חוות הדעת שאינן מכוסות במסגרת הציבורית - ישאו בשלב זה הצדדים בחלקים שווים, כמימון ביניים בלבד. להבטחת שכר המומחה- יפקיד התובע בקופת בית המשפט, עד ליום 14/12/14, סך של 2,500 ₪ בתוספת מע"מ כחוק. בכפוף לכך ישלח כתב המינוי למומחה.

ב"כ הצדדים יעקבו ויוודאו כי דרישת התשלום של המומחה נתקבל במשרדם בתוך 30 יום ממועד הפניה אליו, ואם לא תגיע- יפעלו מיד לבקשה ולאחר מכן- ידאגו לפרעונה בתוך 30 יום מקבלתה. אסמכתא לתשלום תומצא בפקס לב"כ התובע ולמרפאת המומחה לאחר התשלום.

 

5.ב"כ התובע יפנה אל המומחה ויקבעו בדיקה במועד מוקדם ככל האפשר, אך עליו ובאחריותו להקפיד כי זו לא תקוים לפני  הפקדת חלקו של התובע בשכר המומחה בקופת בית המשפט ולפני חלוף 45 יום לאחר המצאת העתק הפניה אל המומחה לידי ב"כ הנתבעת, לפי המאוחר. המועד יודע לב"כ הנתבעים מיד לאחר תיאומו.

 

6. הצדדים ימציא לידי המומחה ללא דיחוי את כל המסמכים בהתאם לדין ולפסיקה. המומחה רשאי לדרוש מהצדדים כל מסמך רפואי שימצא לנכון וכן להפנות את התובע לכל בדיקת עזר שיזדקק לה.

 

7.המומחה יואיל לבדוק את התובע ולהגיש את חוות דעתו לבית המשפט בתוך 30 יום ממועד הבדיקה/המצאת בדיקות עזר משלימות שיבקש.

 

8.לאחר קבלת חוו"ד יוגשו תחשיבי נזק מפורטים וריאליים- בתוך 30 יום ע"י כל צד.

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>